AaB-skifte kollapset: Masango-agent kalder Randers-ledelse for amatører

Randers har afvist at sælge Mandla Masango til AaB, men sydafrikaneren vil væk fra kronjyderne for enhver pris, siger spillerens agent

Mandla Masango gjorde en god figur i årets første Superliga-kamp, da han kom på tavlen mod Midtjylland. Se eller gense scoringen her.

Randers' sydafrikanske kantspiller, Mandla Masango, kommer ikke til AaB i denne omgang. De to Superliga-klubber kan nemlig ikke enes om en overgangssum for hovedpersonen.

Det fortæller Masangos agent, Buddy Farah, til Ekstra Bladet. Buddy Farah sender samtidig en ordentlig bredside af sted mod Randers-ledelsen, som har handlet amatøragtigt i agentens øjne:

- Mandla er ulykkelig i Randers, og han har tryglet Randers-ledelsen om at få lov til at skifte klub. AaB meldte sig på banen for nogle uger siden, og Mandla så det som en optimal mulighed - både personligt og karrieremæssigt.

- Men Randers-ledelsen har blankt afvist at lytte til både AaB og Mandla, og i stedet har man sat et fuldstændig urealistisk og direkte latterligt prisskilt på ham. Det er en amatøragtig måde at drive en forretning på, siger Buddy Farah og kalder skiftet for 'stendødt'.

Se også: Ny Randers-træner: Derfor måtte Keller ud

Ole Nielsen, sportschef i Randers, bekræfter, at man har modtaget et bud fra AaB på Mandla Masango, som er blevet afvist, og at der ikke er fulgt op på interessen fra nordjydernes side.

Mandla Masango er ikke glad i Randers og vil væk fra klubben. Foto: Tobias Nicolai/Polfoto
Mandla Masango er ikke glad i Randers og vil væk fra klubben. Foto: Tobias Nicolai/Polfoto
 

Ole Nielsen mener ikke, Randers på nogen måde har handlet amatøragtigt, da Mandla Masango har kontrakt med kronjyderne de kommende to år.

- Udtalelserne fra agenten må stå for hans regning. Vi lever fuldt ud op til vores del af kontrakten, og det forventer vi også, Mandla gør. Han spillede en god kamp i mandags, hvor han også scorede et mål, så hvis Olafur Kristjansson vurderer, han er god nok til holdet, så spiller han i Randers, siger Ole Nielsen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har AaB budt 2,5 millioner kroner for Mandla Masango, men Randers forlanger 7,5 millioner kroner. Det er der intet odiøst i, siger Ole Nielsen:

- Vi har at gøre med en sydafrikansk landsholdsspiller, som har en flerårig kontrakt. I øvrigt er det fuldstændig op til Randers at vurdere, hvor mange penge, vi mener, Mandla Masango er værd, hvis han skal forlade os.

Se også: Tøffes dom: Disse hold skal kæmpe om Superliga-guldet

Buddy Farah understreger, at Mandla Masango vil opfylde sine kontraktforpligtigelser hos Randers, men agenten arbejder på højtryk for at få et skifte på plads væk fra Randers, inden sommerens transfervindue smækker i.

- Mandla har fuldstændig mistet tilliden til ledelsen i Randers, og han vil væk for enhver pris. Han er nedtrykt, og har ikke lyst til at være i klubben længere.

- Jeg forstår ikke, hvorfor man vil holde en ulykkelig spiller i klubben, men der er selvfølgelig en kontrakt, som skal overholdes. Mandla har bedt mig gøre, hvad jeg kan, for at arrangere et skifte, men det er svært med det prisskilt, siger Buddy Farah, der samtidig oplyser, at der ikke er konkret interesse fra hverken udlandet eller andre danske klubber.

FC København blev mester sidste sæson - gør de det igen? Foto: Claus Bonnerup Superligaen - 15. jul. 2016 - kl. 14:36 Fra nummer et til 14: Så stærk er din Superliga-klub

Mandla Masango er selv noget mere fåmælt om sin situation i Randers:

- Jeg har nogle udfordringer lige nu, som jeg ikke vil nærmere ind på, men jeg er ikke glad. Jeg ved bare, klubben har afvist et bud på mig, sagde Mandla Masango mandag aften, da Ekstra Bladet, efter Superliga-kampen mod FC Midtjylland, spurgte sydafrikaneren om fremtiden.

- Hvis du får muligheden for at forlade Randers, vil du så skifte klub?

- Det vil jeg nok, men det ser ikke aktuelt ud nu. Jeg har ikke lyst til at kommentere nærmere, sagde Mandla Masango.

FCK blev mestre i sidste sæson, og ligarivalerne Brøndby er et stykke fra at kunne udfordre københavnerne. Men hvor langt? Vi glæder os til Superligaen 2016/17! Foto: Polfoto Sport og Spil Så stærkt står de: Er din Superliga-klub klar?

Foto: Anita Graversen og Claus Bonnerup Sport og Spil Bag om kærligheds-dramaet: Sådan ramlede Borrings tilværelse

Arek Onyszko bankede sin kone, sympatiserede med rockergrupperinger og kronede kontroverserne med sin homohadske selvbiografi 'Fucking Polak'. (Foto: Ole Frederiksen) Sport og Spil Vold, snyd - og en seriøst dum tisse-pause: Her er Superligaens største skandaler

Se også: Midtjysk sjusk kostede to point

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen