'Randers er seriøse sølvkandidater'

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard vil gerne pege på Randers som sølvkandidat - Randers prøver selv at holde benene på jorden

Masser af grunde til at juble i Randers for tiden - i dag sejrede kronjyderne med 2-0 over SønderjyskE. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
Masser af grunde til at juble i Randers for tiden - i dag sejrede kronjyderne med 2-0 over SønderjyskE. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Colin Todd råbte godmodigt mod Jonas Borring: 'Keep it down low' - 'hold benene på jorden' - da Randers FC's matchvinder blev omringet af pressen oven på 2-0-sejren.

Og Jonas Borring holdt i lighed med resten af Randers FC-truppen benene helt på jorden, selv om kronjyderne mod SønderjyskE atter beviste, at de mener det seriøst i kampen i toppen af Superligaen.

Indtil FC Nordsjælland har spillet mod FC Midtjylland i morgen, så sidder Randers FC på den andenplads, som udløser kvalifikationskampe til Champions League.

Læs mere:

Se også: Randers-bomberen: Vi vinder fortjent

- Jamen, vi vil da gerne have, at vi kan fremvise noget, når sæsonen er slut. Men lige nu er det altså den næste kamp mod Brøndby, der betyder noget, og det er også det, som jeg fortæller mine spillere, konstaterer den engelske succes-træner Colin Todd.

Ydmygheden fungerer muligvis i dagligdagen for Colin Todd, men det skal ikke hindre os i at pumpe stemningen lidt i vejret omkring et hold, der er stort set umuligt at score mod, og som evner at slå til på de vigtige tidspunkter.

Den medicin smagte SønderjyskE-træner Lars Søndergaard i dag, og han er ikke tilbageholdende med at rose netop de kvaliteter, der gør Randers FC så stærke lige nu.

- Det er et meget anderledes hold end FC Nordsjælland. De tillader modstanderne meget få chancer. Det er en glasklar 4-4-2 de stiller med, hvor kanterne skaber chancerne. Og de gør det bare meget dygtigt, siger Lars Søndergaard.

Læs også:

Se også: Randers-eventyret fortsætter

- FC Nordsjælland har nogle meget gode fodboldspillere. Og dermed siger jeg ikke, at en Christian Keller ikke er dygtig, men han løber samtidig rigtig mange kilometer og kommer med noget viljestyrke, som viser forskellen på de to hold, siger SønderjyskE-træneren.

FC Nordsjælland går i de kommende fire kampe ind til møder med tre hold, som de indtil nu ikke har besejret denne sæson. Forbedrer mestrene ikke de bedrifter, så kan Randers FC i den kommende periode opbygge momentum i toppen, hvis de opretholder formen.

- Hvem tror du så snupper sølvet?

- Det kan godt være, det bliver Randers FC. De er seriøse sølvkandidater, mener Lars Søndergaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere