- Øv! Jeg brænder to kæmpe-chancer

Jonas Borring ærgrer sig over to spildte muligheder mod OB, hvor han tydeligt kunne fornemme de stribede frustrationer

Jonas Borring måtte se sin store chance blive pareret af først OB-keeper Jesper Christiansen og dernæst OB-forsvarerne i to omgange efter riposten. (Foto: Lars Poulsen)
Jonas Borring måtte se sin store chance blive pareret af først OB-keeper Jesper Christiansen og dernæst OB-forsvarerne i to omgange efter riposten. (Foto: Lars Poulsen)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Jonas Borring havde en mega dobbelt-chance mod sin gamle klub, da han kort efter pausen i to omgange måtte se sine forsøg afværget i aftenens Superligakamp mellem OB og Randers.

- Vi kunne sagtens have vundet den kamp. Vi havde i hvert fald chancerne til det, og det er rigtig ærgerligt, vi ikke fik tre point med hjem. Vi spiller faktisk en fin kamp, siger Jonas Borring og indrømmer:

- Jeg har selv en dobbeltchance, det er jo en kæmpe mulighed, jeg brænder. Først et godt indlæg, som jeg prøver at heade over i det lange hjørne, men jeg får headet den lige på Jesper Christiansen - og i anden omgang kaster jeg mig bare frem, og så er det bare mega-uheldigt, at den bliver reddet på stregen. Det er jo to kæmpe muligheder, som jeg burde have scoret på, erkender Randers-kanten.

Læs også:

Se også: OB: Vi blev snydt

- Det er bittert, og jeg står da og ærgrer mig. Vi havde chancer til tre point, og nu må vi nøjes med ét. I betragtning af, at det her altså er OB’s hjemmebane, så spiller vi faktisk en fin kamp, der selvfølgelig bliver meget duel-præget i og med, at banen er, som den er.

- Det er første gang, vi møder et hold, der ligger sådan lige omkring os, og vi fik i hvert fald bevist, vi kan stå imod. Det synes jeg, vi gør, og dette resultat fortæller, at det er berettiget, vi ligger, hvor vi gør, siger Jonas Borring.

- Nu har vi spillet fire kampe i foråret og har tre sejre, og det er selvfølgelig dejligt, vi har fået den start. Det er fedt at se, vi ligger, hvor vi gør.

Læs også:

Se også: Ironisk OB-keeper: - Tak for ’støtten’

- Du kan vel også fornemme OB’ernes frustrationer?

- Man kan da mærke, de er lidt frustrerede i og med, der altid er så store forventninger til OB. Når det ikke kører for holdet, så er stadion ikke tilfreds, og det har jeg selv prøvet, da jeg var her. Man kan godt se, det ikke kører helt optimalt for dem i øjeblikket.

- Så du er glad for, du ikke er en del af det?

- Jeg er i hvert fald glad for, jeg er en del af Randers, for det er rigtig sjovt at være Randers-spiller lige for øjeblikket!

Resultater fra 24. spillerunde i Superligaen:

AC Horsens-AaB 2-2 (0-2).
0-1 Søren Frederiksen (8. minut). 0-2 Nicklas Helenius (44. minut). 1-2 André Bjerregaard (54. minut). 2-2 Nabil Aslam (81. minut).
Tilskuere: 3.283.

Silkeborg-SønderjyskE 0-5 (0-2)
0-1 Lasse Vibe (19. minut). 0-2 Nicolaj Madsen (38. minut). 0-3 Lasse Vibe (48. minut). 0-4 Lasse Vibe (55. minut). 0-5 Bjørn Paulsen (64. minut).
Tilskuere: 2.640.

OB-Randers FC 0-0.
Tilskuere: 5.123.

FC Nordsjælland-AGF 4-2 (2-0).
1-0 Søren Christensen (23. minut). 2-0 Joshua John (39. minut). 2-1 Stephan Petersen (54. minut). 3-1 Morten Nordstrand (59. minut). 4-1 Søren Christensen (62. minut). 4-2 Stephan Petersen (77. minut).
Tilskuere: 4.212.

Esbjerg-Brøndby 1-0 (1-0)
1-0 Jakob Ankersen (45. minut)
Tilskuere: 8.773.

FC Midtjylland-FC København 2-2 (1-0).
1-0 Petter Andersson (37. minut). 2-0 Petter Andersson (72. minut). 2-1 Cesar Santin (76. minut). 2-2 Andreas Cornelius (90. minut).
Tilskuere: 8.091.

Topscorerlisten:
Andreas Cornelius FC København (1) 17
Aron Johannsson ex-AGF 14
Ronnie Schwartz Randers FC 12
Nicklas Helenius AaB (1) 11
Nicolai Jørgensen FC København 11
Cesar Santin FC København (1) 11

Joshua John FC Nordsjælland (1) 10
Marvin Pourie Silkeborg 10
Simon Makienok Brøndby 10
Kasper Kusk AaB 8
Lasse Vibe SønderjyskE (3) 8
Mads Albæk FC Midtjylland 8

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere