Randers FC tæt på to nye spillere

Randers FC forventer at kunne præsentere en ny midtbanespiller og en ny forsvarsspiller

Randers FC mistede i starten af januars transfervindue Tidiane Sane, og siden har kronjyderne arbejdet på at hente en afløser for midtbanespilleren, der er draget til Tyrkiet. Med kun et halvt døgn tilbage at handle i har Superliga-klubben dog ikke haft held med den mission. De kan dog nå det endnu, og det gør de også, lyder det fra Kronjylland.

- Jeg håber, vi kan præsentere noget, men om det bliver i dag eller i morgen, kan jeg ikke sige med sikkerhed. Men jeg kan godt fortælle, at vi er tæt på at få en ny midtbanespiller, siger Randers-direktør Jacob Nielsen til tipsbladet.dk.

Det er dog ikke kun på den centrale midtbane, at Superliga-klubben er på udkig efter forstærkning. En ny forsvarsspiller skal også gerne på plads, inden dagen er omme.

- Vi er lidt sårbare med Remco van der Schaaf og Anders Egholm, så en ny forsvarsspiller vil ikke være af vejen. Men hvor langt vi er i den proces, vil jeg ikke kommentere på, da det bare medfører, at jeg sætter mig selv under pres. Men jeg får helt sikkert nok at se til i dag, selv om det meste klares over telefonen, lyder det fra en travl Randers-direktør.

Randers har blandt andre været sat i forbindelse med den islandske landsholdsspiller Ari Skulason samt klubløse Mike Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer