Sen træffer sender Randers mod toppen

Jonas Borring endte med at score målet, der sænkede hans gamle klub. Randers op på fjerdepladsen i Superligaen

19. nov 19:00 Randers FC - OB

SuperligaenStadion: BioNutria Park Randers, Danmark Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Randers FC
3
2
Slut
OB

RANDERS (ekstrabladet.dk): Randers FC har udsigt til en festlig fredag i direkte kamp om tredjepladsen mod AaB efter oprykkerne her til aften vandt en forrygende 3-2-sejr over OB. En kamp der kandiderer til titlen som efterårets mest medrivende.

OB kan kun takke sig selv for at de måtte tage tomhændede hjem efter Daniel Høegh i slutfasen dummede sig og gav den tidligere OB'er Jonas Borring frit løb til at score sit første mål for Randers FC.

1. halvleg startede med et sandt angrebsraseri fra Randers FC. Fire afslutninger inden for de første seks-syv minutter, og det virkede til, at hjemmeholdet havde lidt ekstra at byde på både hvad angik tempo og fightervilje.

Primitivt og direkte sammenlignet med OB's mere raffinerede pasningsbetonede spil. Men til gengæld også langt mere underholdende at følge for hjemmepublikummet, der var lokket på AutoC Park i stort tal takket være billetpriser på 20 kr.

Fortjent Randers-føring
De fik hvad de var kommet efter.

OB-keeper Mads Toppel havde været klog nok til at vifte den første håndfuld afslutninger han var blevet testet af uden om mål. Men den grundregel for målmænd kiksede han at følge, da Johnny Thomsen trykkede af fra 20 meter efter et længerevarende pres. Toppel halvklarede og tæt under mål havde Nicolai Brock-Madsen let ved at bringe hjemmeholdet foran.

Fuldt fortjent på det tidspunkt. OB havde kun sporadisk været farlige. Men når de var farlige var svenske Andreas Johansson som regel involveret. Svenskeren havde haft en giftig afslutning fra 22 meter, og han var også involeret i opspillet, da OB kom tilbage i kampen. Marcus Pedersen fik headet bolden hen til en helt fri Morten Skoubo til let udligning 1-1.

Som halvlegen skred frem så lignede det en kamp, hvor OB ville være på hælene hele vejen. Det var skydetelt fra de angrebsivrige kronjyder. Og det var et mindre mirakel at 1-1 holdt til pausen.

Schwartz-scoring var stik mod logikken
Anden halvleg fik vendt op og ned på magtfordelingen inde mellem stregerne. OB fik Rasmus Falk meget bedre med i spillet og Michael Silberbauer dominerede stærkt centralt.

Derfor var det stik mod logikken af Ronnie Schwartz på Randers FC's første afslutning i anden halvleg kunne banke hjemmeholdet på 2-1 efter 67 minutter.

Uretfærdigheden blev dog hurtigt genoprettet, da Marcus Pedersen udlignede tæt under mål efter David Ousted havde halvklaret Silberbauers kanonskud.

Dermed lignede det længe 2-2, men det ændrede Daniel Høeghs dumhed på.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Asensio blev sen redningsmand for Real Madrid
Avis: Chelsea risikerer transferforbud efter 25 ulovlige handler
De Gea vil ikke tale om kontraktforlængelse
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen