Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Tøfting: Hold da kæft, mand!

Det virker besynderligt, siger Stig Tøfting om fyringen af Michael Hemmingsen i Randers FC

Stig Tøfting fik John Faxe som cheftræner i Randers FC, da Colin Todd blev hældt ud. Nu er Todd tilbage. (Foto: Lars Poulsen)
Stig Tøfting fik John Faxe som cheftræner i Randers FC, da Colin Todd blev hældt ud. Nu er Todd tilbage. (Foto: Lars Poulsen)

Stig Tøfting sidder i bilen og bliver nærmest lidt målløs, da han af ekstrabladet.dk får at vide, at træneren i Tøftings tidligere klub, Michael Hemmingsen, er blevet fyret med øjeblikkelig virkning.

- Det kommer som en stor overraskelse for mig. Det ser mærkeligt ud, siger Tøfting, der undrer sig en smule over RFC-direktør Jacob Nielsens begrundelse om, at der ligger sportslige hensyn bag fyringen.

- Når folk bliver fyret, er det sjældent vi hører alt om årsagen. Der ligger jo tit en kontrovers bag et brud, så måske har der været et eller andet. Det virker besynderligt, men meget mere kan jeg ikke sige, for jeg har hverken set deres træning eller kampe i noget tid, siger Tøfting.

Se også:

Se også: Randers-direktør: Derfor fyrer jeg Hemmingsen

Randers FC har ansat deres tidligere cheftræner Colin Todd som midlertidig løsning.

- Ok, hold da kæft, mand! siger Tøfting til oplysningen.

- Der var jo også kæmpe problemer, da Colin forlod klubben i sin tid. Selvom Colin havde været med til at stabilisere klubben i Superligaen. Man ville jo inden den første ansættelse af Colin gerne have haft John Faxe. Ham fik man så senere, og så lod man Colin gå.

Se også:

Se også: Derfor er Todd kun midlertidlig Randers-træner

- Men Colin er rigtig taktisk dygtig, så han virker da som den rigtige mand lige nu.

- Man må jo tro, at der har været nogle problemer med Hemmingsen, som man ikke kunne løse på andre måder. Man må jo have vurderet, at Hemmingsen ikke kunne løse opgaven. Men så kunne man jo have fyret ham efter sæsonafslutningen, hvis det alligevel skulle gøres.

- For det virker ikke som den bedste timing at give Colin så få dage, før Superligaen starter, konstaterer den tidligere spiller og trænerassistent i Randers FC.

Se også:

Se også: Krisemøde i Randers FC

1 af 2 Stig Tøfting blev meget overrasket over den pludselige fyring af Michael Hemmingsen. (Polfoto)
2 af 2 Stig Tøfting fik John Faxe som cheftræner i Randers FC, da Colin Todd blev hældt ud. Nu er Todd tilbage. (Foto: Lars Poulsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen