Randers på rov i Tyrkiet

Superliga-nedrykkerne henter den tidligere Viborg- og Lazio-spiller Christian Keller hos tyrkiske Kasimpasa S.K.

Christian Keller - her i Viborg-trøjen - har skrevet under med Randers. (Foto: Claus Bonnerup)
Christian Keller - her i Viborg-trøjen - har skrevet under med Randers. (Foto: Claus Bonnerup)

Der er ingen tvivl om, at man i Randers FC har stor ambitioner om et hurtigt comeback i Superligaen.

Og torsdag indledte randrusianerne oprustningen til det projekt, da man underskrev en fireårig kontrakt med Christian Keller.

Den 30-årige midtbanespiller er hentet i tyrkiske Kasimpasa S.K., men har tidligere optrådt for italienske Lazio, norske Stabæk og Viborg FF.

- Vi betragter det som et scoop, at vi har sikret os Christian på en lang kontrakt. Vi har forsøgt at skrive kontrakt med ham tidligere, så det er med stor tilfredshed, det nu er lykkedes på trods af nedrykningen. Med frygt for at lægge et unødigt pres på spilleren, ser vi ham som en integreret del af den plan, der skal etablere os i Superligaen, siger direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Som spiller er han karakteriseret ved altid at gå forrest med fight og stor vilje. Desuden er han en god allround spiller, som de seneste sæsoner primært har været anvendt på midtbanen og som højre back.

Keller glæder sig også over gensynet med dansk fodbold.

- Jeg glæder mig over skiftet til Randers FC. Jeg ser gode perspektiver i klubben. Dette er også grunden til, at jeg har skrevet under på en kontrakt af 4-års varighed, hvor jeg håber, de sidste 3 bliver tilbragt i Superligaen. Jeg ser Randers FC som et godt match til mine ambitioner og forventninger til en ny klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer