DBU afviser at behandle Randers-klage

Dansk Boldspil-Unions appeludvalg vil ikke behandle Randers' anke i sagen om Kim Aabechs kontraktforhold.

(Foto: Gregers Tycho)
(Foto: Gregers Tycho)

Randers FC får ikke mulighed for at undgå nedrykning til 1. division ved en skrivebordsafgørelse.

Dansk Boldspil-Unions appeludvalg har afvist at behandle den anke, der skulle sikre randrusianerne endnu en sæson i Superligaen. Begrundelsen er, at Randers ikke er direkte part i sagen og derfor ikke har mulighed for at anke den.

Klubben ville gerne have haft nye øjne på sagen om Kim Aabechs kontraktforhold, hvor Lyngby blev idømt en bøde på 75.000 kroner for rod i procedurerne omkring indgåelsen af Aabechs seneste kontrakt.

Læs også: Lyngby slap med bøde på 75.000

Den straf så Randers gerne strammet yderligere, idet kronjyderne mener, at Lyngby har benyttet Kim Aabech ulovligt, og at klubben derfor skal dømmes som taber af alle kampe efter den 5. december, som Aabech har deltaget i.

- DBU's appeludvalg har i dag afvist Randers FC's klage med den begrundelse, at klubbens interesse i sagen udelukkende knytter sig til følgevirkningen af den sanktion, som Lyngby Boldklub kan idømmes, hedder det i en pressemeddelelse fra DBU.

DBU bemærker desuden, at Kim Aabech efter unionens opfattelse hele tiden har været spilleberettiget, fordi der forelå en gyldig kontrakt.

0 kommentarer
Vis kommentarer