Angriber fortryder klubskifte

De har pisset mig af, siger Kim Aabech, der for få måneder siden skrev kontrakt med Randers FC. Nu håber han, aftalen går vasken

(Foto: Gregers Tycho)
(Foto: Gregers Tycho)

Ifølge det stykke papir, som både Randers FC og Kim Aabech har underskrevet, skal den nuværende Lyngby-angriber tilbringe de kommende tre sæsoner i den jyske klub.

Men efter den seneste tids ballade om kontrakten har Aabech ikke megen lyst til at flytte til Kronjylland til sommer. Og han regner heller ikke med, at han skal.

- Vi har lavet en aftale, men den, tror jeg, bliver annulleret, fordi det ikke ser ud til, at Randers FC har fulgt reglementet, siger Aabech til Randers Amtsavis.

Usikkerheden om kontrakten skyldes for det første, at Randers muligvis i strid med reglerne har henvendt sig til Aabech inden nytår.

Og så har Ekstra Bladet afsløret, at Lyngby og Aabech har skrevet en hidtil ukendt tillægskontrakt, som DBU nu vil kigge nærmere på for at vurdere lovligheden og gyldigheden af aftalen.

Den megen ståhej har betydet, at Aabech nu har fortrudt skiftet.

- Det er svært at forudsige noget, så længe sagen kører, men lige nu ser jeg ikke nogen fremtid i Randers.

- Der er slæbt nogle ting ind i den her sag og sagt nogle ting, som har pisset mig af. For eksempel synes jeg, at Randers FC gik over grænsen, da de sendte fortrolige papirer om min kontrakt ud til samtlige superligaklubber, siger Aabech til avisen.

Kim Aabechs kontrakt med Lyngby løber frem til sommerens 2012. Hvis Lyngby får ret i sin fortolkning af, at Randers FC har brudt reglerne, så falder aftalen mellem Randers FC og Kim Aabech til jorden, og kronjyderne risikerer en straf for at have brudt dem.