Randers melder sig ud af Superligaen

Randers-træner Ove Christensen vil ikke tænke på overlevelse i Superligaen efter 0-0 hjemme mod Sønderjyske

Ove Christensen erkender, at ballet er ved at være forbi for Randers. (Foto: Mick Anderson)
Ove Christensen erkender, at ballet er ved at være forbi for Randers. (Foto: Mick Anderson)

Med det ene point i 0-0-kampen mod Sønderjyske kan Randers FC notere sig, at klubben nu er historisk dårlig i Superliga-sammenhæng.

Med blot fem point i 17 kampe har Randers FC lavet det dårligste midtvejsresultat nogensinde og altså præsteret dårligere, end B1909 gjorde i sæsonen 92/93, da fynboerne fik seks point i 17 kampe.

Det faktum fortæller også alt om, at træner Ove Christensen har svære arbejdsbetingelser.

- Vi har meldt os ud af Superligaen. Det er i øjeblikket overflødigt at snakke om overlevelse for Randers FC. Det er logik for burhøns med tanke på tabellen, siger Ove Christensen.

Tabellen siger, at Randers er 14 point efter Sønderjyske, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen.

- Jeg har fokus på, at vi skal blive bedre til foråret. Jeg regner med, at vi kommer med et hold, der styrkemæssigt kan udfordre alle hold i Superligaen. Om det så er nok til, at vi på mirakuløs vis kan overleve, er slet ikke sikkert, konstaterer Randers-træneren.

Han ved godt, hvad det vil kræve, hvis den kronjyske klub skal så meget som blot at tænke på overlevelse.

- Vi skal have en fantastisk start på foråret. Vi skal op på 15-20 point, før det atter bliver relevant at betragte os som en del af nedrykningskampen, siger Ove Christensen, der ikke regner med nogle julegaver i form af et helt hold nye spillere:

- Det er økonomien ikke til. Vi har allerede signet to spillere fra det nye år. Jeg regner ikke med, at vi får flere nye spillere.

Randers kan give sig selv et spinkelt håb i skæret fra adventskransen, hvis holdet på næste søndag kan besejre HB Køge, der gæster Essex Park.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere