Søren Berg: Jeg forstår det ikke

Randers-spilleren mener, det burde være tæt på umuligt at spille 17 kampe uden at vinde – men søndag ’lykkedes’ det alligevel

RANDERS (ekstrabladet.dk): Søren Berg har altid været ukuelig optimistisk i sit spil på banen – men udenfor har fynboen svært ved at se håbet efter en ny bleg Randers-indsats og nullerten på hjemmebane mod bundrivalerne fra SønderjyskE.

- Vi fik det hele serveret på et sølvfad med to hjemmekampe mod de nærmeste rivaler, men vi var ikke i stand til at gribe chancen, og det er man selvfølgelig lidt skuffet over.

- Vi spiller ikke særlig klogt, for med al respekt for deres to midtstoppere og deres fysiske styrke, så har de større problemer, når de skal vende rundt – desværre kom vi alt for sjældent bag deres forsvar til indlæg, der kunne have åbnet forsvaret, sukker Søren Berg og erkender dermed også, at han ikke selv slog til i kampen.

Nu truer nedrykningen mere end faretruende, selv om der resterer et helt forår.

Var alt eller intet
- Det ser ikke godt ud, og jeg vil ikke stå her og sætte procenter på vore chancer. Det her var alt eller intet – og vi fik intet, siger Søren Berg.

- Det er lidt tungt, det må man sige. Jeg troede personligt fuldt og fast på, vi ville vinde i dag og dermed have mulighed for at få en kickstart.

- Vi skal vel hente halvandet point i hver runde fra nu af, og selv om Randers før har præsteret netop dét, så bliver det svært, fordi vi stadig ikke er kommet i gang, siger Søren Berg, der stadig ryster noget på hovedet:

- Jamen, jeg kan faktisk slet ikke forstå, det kan gå så galt. At man kan spille 17 kampe uden at vinde. Det er helt ufatteligt for mig.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere