Ove C. kigger ikke i tabellen længere

Randers-træner Ove Christensen tror dog stadig på overlevelse, hvis det bliver til sejre i de to kampe inden jul

Randers-spillerne Robert Arzumanyan og Kenneth Møller Pedersen stopper - i denne situation - FCK's Ailton Almeida. (Foto: Thorkild Amdi)
Randers-spillerne Robert Arzumanyan og Kenneth Møller Pedersen stopper - i denne situation - FCK's Ailton Almeida. (Foto: Thorkild Amdi)

Troen på overlevelse rykker længere og længere væk. Efter 0-2 ude mod FC København er Randers FC fortsat uden sejr og isoleret i bunden af Superligaen, og træner Ove Christensen er derfor også holdt op med at kigge i tabellen.

- Vi spiller lidt i vores egen turnering. Vi kan ikke tillade os at kigge i tabellen længere. Det har intet formål. Vi skal kun kigge på den næste kamp og gå efter at vinde den, siger Ove Christensen.

To nøglekampe
Og den næste kamp er mod nummer 10, Sønderjyske, og derefter venter nummer 11, HB Køge. Det er to nøglekampe, hvis betydning er umulig at komme uden om.

- Jeg tror helt sikkert på, at vi kan vinde de to kampe. Det skal vi, for at klubben og truppen kan tro på overlevelse. Hvis vi kan komme ind til vinterpausen med seks point mere, så får vi en positiv gejst at arbejde videre med i vinterpausen, og det er vigtigt, siger han.

Forbedringer - til træning
Randers-træneren har sporet forbedringer. Men kun til træning.

- De to mål, FCK får, var en katastrofe. Og tidspunkterne var en endnu større katastrofe. Vi er stadig for dårlige i nøglesituationerne. Her tænker jeg på spillet i de to felter. Vi havde egentligt okay med spil og nogle chancer, men vi fik intet ud af det, siger han.

Randers FC har 14 point op til 10.-pladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere