Junior færdig i dansk fodbold

Randers-lejesvenden er blevet enig med FC København om at ophæve sin kontrakt, der udløber til sommer

Jose Junior vender hjem til Brasilien i vinterpausen, men har endnu ikke fundet en ny arbejdsgiver. (Foto: Lars Poulsen)
Jose Junior vender hjem til Brasilien i vinterpausen, men har endnu ikke fundet en ny arbejdsgiver. (Foto: Lars Poulsen)

Vi har snart set det sidste til en karismatisk figur i dansk fodbold.

Efter at han har underholdt på godt og ondt i OB, FCK, FC Nordsjælland og Randers, lakker det mod enden for José Junior.

Randers-lejesvenden har to kampe tilbage i den lyseblå trøje, og selv om han er på kontrakt med FC København frem til sommer, er parterne blevet enige om en skilsmisse til jul.

– Jeg har snakket med Carsten V. Jensen (FCK's sportsdirektør, red.) og fortalt, at jeg gerne vil tilbage til Brasilien. Han var enig med mig i, at det var den rigtige beslutning, siger José Junior til ekstrabladet.dk.

Skal starte fra nul
Derfor river Junior og kæresten Nicole teltpælene op, når Randers’ sidste efterårskamp er spillet om to uger.

Kursen sættes mod Fortaleza, hvor Junior er vokset op, og hvor hans familie stadig residerer.

– Jeg har ikke nogen kontrakt på hånden, men jeg har snakket med nogle agenter fra nogle forskellige klubber. Det er forbundet med en vis risiko for mig, for det er ikke mange mennesker, der kender mig. Jeg skal starte fra nul, siger Junior.

Tredjebedste liga
Han håber dog, at en af de to store klubber i hjembyen, Ceara eller Fortaleza, kan have brug for hans evner som frontløber.

Ceara er netop rykket op i landets bedste række, mens Fortaleza, hvor han fik sin seniordebut i tidernes morgen, er rykket ned i den tredjebedste liga.

– Nu må vi se, hvad der sker. Jeg gør det ikke for pengenes skyld, men for at få spilleglæden igen og være tæt på min familie, siger Randers-forwarden, som i går mod FCK spillede en fin kamp mod sin snart forhenværende arbejdsgiver.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere