Ove C: Ingen kan hjælpe Randers

Som absolut bundprop i Superligaen har spillerne en utrolig mental opgave foran sig, siger træneren

En siddende Ove Christensen har nu landsholdspausen til at få rettet en del ting hos bundproppen Randers. (Foto: Andreas Szlavik)
En siddende Ove Christensen har nu landsholdspausen til at få rettet en del ting hos bundproppen Randers. (Foto: Andreas Szlavik)

Randers FC kom endelig foran i søndagens superligakamp mod FC Midtjylland. Men efter 70 minutter var det slut og kronjyderne tabte igen, og ligger ubehjælpsomt fast i bunden.

- Det er verdens sværeste opgave mentalt, spillerne her er kommet på, og de er enormt skuffede, og det tror jeg ikke, at der er nogen i verden, der kan hjælpe os med. Vi må være skuffede og så må vi have den skuffelse med os, siger Randerstræner Ove Christensen til tv2.dk.

Den rutinerede SAS Liga-træner ser frem mod den aktuelle landsholdspause til at få rettet op på et par ting, men afviser samtidig, at det er nødvendigt at forstærke truppen i vinterens transfervindue - selvom han altid har navne på blokken.

- Vi har altid nogle planer på den korte bane og på den lange bane. Men jeg vil sige, at den trup, vi har, den har jeg fuld tillid til. De her spillere kan godt løfte den her opgave, siger Ove Christensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere