Danske klubber lægger Grahn på is

Tobias Grahn vil gerne tilbage til Danmark, men ingen klubber har meldt sig på banen

Den svenske midtbanespiller Tobias Grahn har repræsenteret Lyngby, AGF og Randers FC i Danmark, og siden han blev klubløs i slutningen af 2012, har det været på tale, at Grahns fjerde danske klub kunne komme på tale efter en årrække hjemme i Sverige. Den tidligere Superliga-profil bekræftede i starten af oktober over for tipsbladet.dk, at en dansk klub sagtens kunne friste ham.

Et skifte til Superligaen er stadig aktuelt for Tobias Grahn, men det kræver, at der er bejlere fra den anden side af Øresund, og det har der ikke vist sig at være indtil videre.

- Nej, jeg har ikke hørt noget fra Danmark. Jeg synes stadig, at et skite til Danmark kunne være interessant, men det skal være det helt rigtige for mig, og det har ikke vist sig. Der er mange ting, der skal passe sammen, siger Tobias Grahn til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Lige nu bor jeg i Malmö, og det kan også godt være, jeg bare bliver i Sverige. Jeg har ikke bestemt mig for, hvad jeg helst vil, og jeg er sådan set åben for det meste - også Danmark.

Den 32-årige midtbanespiller har en søn boende i København, og det faktum spiller en væsentlig rolle i svenskerens klubjagt.

- Det spiller selvfølgelig ind. Jeg vil meget gerne være tæt på min søn, men det er ikke altid lige nemt at få tingene til at gå op. Der er mange ting, der skal passe sammen, og han er selvfølgelig en af dem, lyder det fra Tobias Grahn.

Tobias Grahn har spillet 117 kampe i den danske Superliga.

0 kommentarer
Vis kommentarer