Randers skriver med Thomas Thomasberg

Thomas Thomasberg bliver First Team Coach i Randers FC

Randers FC har skrevet kontrakt med den tidligere FC Midtjylland- og Fredericia-træner Thomas Thomasberg, der skal være ny First Team Coach i klubben.

Thomas Thomasberg bliver altså en form for assistenttræner i Randers FC, der samtidigt tager afsked med Joakim Mattson, som forlader klubben ved kontraktudløb efter denne sæson.

- Det bliver utroligt spændende for mig at komme til at arbejde i Randers. Mit indtryk er da også, at det er en klub, hvor der er styr på tingene og et fint sportsligt set-up. Så jeg glæder mig til igen at blive involveret med fodbold på allerhøjeste plan, siger Thomas Thomasberg i en pressemeddelelse.

Cheftræner Colin Todd glæder sig over ansættelsen af Thomas Thomasberg.

- Thomas kommer med masser af erfaring både som spiller og træner, men det betyder ikke, at vi ændrer på den måde, som vi spiller fodbold på. Samtidig vil jeg gerne ønske Joakim Mattsson al mulig held og lykke fremover, siger Colin Todd.

Thomas Thomasberg tiltræder i Randers FC den 11. juni, hvor Randers FC indleder forberedelserne til den kommende sæson i Superligaen. Randers FC har i øvrigt endnu ikke meddelt, om Colin Todd fortsætter i klubben. Den engelske træner har officiel tilladelse fra DBU til at fortsætte i klubben, men der har ikke været nogle officielle udmeldinger omkring samarbejdet mellem Randers og Todd.

0 kommentarer
Vis kommentarer