Annonce:
Annonce:

FCM gav Randers en iskold lammer

FC Midtjylland rejste til Randers og besejrede hjemmeholdet i en iskold fodboldkamp, som dog også kostede midtjyderne tre skadede spillere

FCM-spillerne fejrer Frank Kristensens sejrsmål til 2-1 i slutningen af 1. halvleg. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
FCM-spillerne fejrer Frank Kristensens sejrsmål til 2-1 i slutningen af 1. halvleg. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

I sne og kulde på Essex Park i Randers afviste FC Midtjylland hjemmeholdet Randers FC's angreb på fjerdepladsen i Superligaen. Midtjyderne rejste sig efter flere skuffende præstationer og vandt 2-1 på mål af Mikkel Thygesen og 'Farlige' Frank Kristensen.

FCM bragte sig foran efter bare 11 minutter.

Fagerberg var trukket ud i højre side af banen, hvor han satte et par spillere af, før han lagde bolden ind til Thygesen. Midtbanespilleren fik både tid og plads til at svinge venstrebenet, og Kevin Stuhr-Ellegaard i Randers-målet nåede aldrig ned til bolden, som klinede sig op af den nærmeste stolpe.

Marc Nygaard viste sig dog endnu engang som et godt set køb for Randers FC, da han et kvarter senere udlignede til 1-1 på et tordenspark fra kanten af feltet efter en kontra.

Annonce:

Nygaard var ikke den eneste til at brillere for Randers. 'Desværre' for kronjyderne var det dog hovedsageligt målmand Kevin Stuhr-Ellegaard, der resten af kampen stod for lækkerierne, og det var ikke nok mod FCM.

Skader til FC Midtjylland
Kevin Stuhr-Ellegaard brillerede i 2. halvleg ved at komme ned i fuld længde og slå bolden fra en fri Ken Fagerberg, hvorefter han sprang op og løb uden for feltet og hentede bolden tilbage i feltet, så han kunne snuppe den med hænderne.

Senere i 2. halvleg reddede Randers-keeperen helt fantastisk, da han nåede op under overliggeren og reddede et hovedstød, som Frank Kristensen havde sendt afsted fra et par meters afstand.

På det tidspunkt stod det dog allerede 2-1 til FC Midtjylland, idet Frank Kristensen i slutningen af 1. halvleg havde gjort det til 1-2 på Essex Park. Farlige Frank var dukket op mellem venner og fjender og havde sat en ripost i nettet fra tæt hold.

Randers' Bedi Buval havde randrusianernes største mulighed for udligning, da han i 2. halvleg løb fri og satte et kanonhug på trekantsammenføjningen.

Annonce:

Trods Randers-pres mod slutningen af kampen fortjente FC Midtjylland alt i alt sejren, idet også Frank Kristensen havde et skud på stolpen, da han i en kontra lobbede bolden ind over en fremstormende Kevin Stuhr-Ellegaard.

2-1-sejren havde dog omkostninger for midtjyderne, idet både Kim Christensen, Adigun Salami og Christopher Poulsen måtte udgå med skader, sidstnævnte dog tilsyneladende blot med en let hjernerystelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: