Randers FC-træner ønsker forstærkninger

Bronzemedaljerne skal følges op med en stærkere trup til næste sæson, understreger træner Colin Todd

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Hvis ikke man udvikler sig, så afvikler man.

Det slogan har Randers FC-træner Colin Todd taget til sig. Han ønsker at forstærke sin trup, der overraskende har sikret sig bronzemedaljerne i Superligaen.

- Vi skal nyde øjeblikket og vores præstation, men når vi begynder igen, skal vi være klar til at forsvare vores position, siger Colin Todd.

- Jeg håber på at forstærke holdet med omkring fem spillere. I hvert fald én på midtbanen, én i angrebet og en målmand.

Se også: Randers-træner: Spillerne møder kl 6!

- Og så har vi allerede en midterforsvar, der kommer ind, siger Colin Todd med henvisning til Mads Agesen, der kommer på en fri transfer fra AC Horsens.

Træneren understreger, at det er nødvendigt med forstærkningerne, fordi holdet også skal spille Europa League i næste sæson.

- Hvis vi tror, at ligaen bliver svær næste år - og det bliver den - så skal vi bare vente til Europa League. Det bliver en god oplevelse for os, og vi skal række hånden frem mod den, siger Colin Todd.

Se også: Boya bankede bronzen til Randers

Han overtog oprykkerholdet ved sæsonstart og tabte 1-6 til Sønderjyske i den første kamp. Men siden har sæsonen flasket sig for Randers, der torsdag sikrede sig tredjepladsen i Superligaen og nåede frem til pokalfinalen.

Men træneren er opmærksom på, at sæsonen efter sådan en succesoplevelse kan være svær.

- Jeg har sagt til spillerne, at vi skal være opmærksomme på, at hjulene ikke falder af. Jeg ved ikke, om vi kan forsvare vores tredjeplads, men vi vil kæmpe om det, siger Colin Todd.

0 kommentarer
Vis kommentarer