Randers-træner: Vi viste karakter

Cheftræneren i Randers FC, Colin Todd, var fornøjet med 3-1-sejren på udebane over bundholdet Sønderjyske.

Dert blev fightet for sagen i Haderslev. (Foto: Ole Joern/Polfoto)
Dert blev fightet for sagen i Haderslev. (Foto: Ole Joern/Polfoto)

Efter tre uafgjorte Randers FC-kampe i træk var det en lettet Colin Todd, som kunne sætte ord på 3-1-sejren ude over Sønderjyske.

Randers-træneren var især tilfreds med, at forsvaret og målmand Peter Friis Jensen ikke lod sig ryste af Sønderjyskes reducering til 1-2.

- I dag viste vi karakter, især da de fik reduceret til 1-2. Vi fik en smule nervøsitet ind i spillet, men kom godt igen, efter at de fik bragt spændingen tilbage ved at give sig selv en livline.

- De bageste fire og keeper Peter Friis stod solidt og fik heldigvis dæmmet op for Sønderjyske, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Se også: Randers-triumf - SynderjyskE i dyb krise

Randers, som sidste sæson vandt bronze, var presset af, at holdet nærmest kun kunne skuffe mod Superligaens bundprop.

- I ugens løb har der været en masse snak om, at vores kamp mod Sønderjyske var en "skal-vinde"-kamp set fra vores side.

- Jeg havde dog ikke så meget den tanke om opgørets betydning, for vi går altid efter sejren, uanset hvem vi møder, og hvordan situationen ser ud inden en kamp og hvordan folk vurderer kampen, siger Todd.

Se også: TV: Se superscoring af Randers-forsvarer

Et selvmål og Mads Fengers første superligamål førte til en 2-0-føring, inden Sønderjyske fik reduceret til pausestillingen 1-2. Et mål fra Randers-topscoreren Ronnie Schwartz lukkede kampen i anden halvleg.

- Alle skal have stor kredit for indsatsen, men nok allermest dem der sad på bænken. Især Alexander Fischer, der har spillet godt mod både FCM og FCK, men måtte en tur på bænken i dag, da Adama Tamboura var blevet klar.

- Men der var ingen sure miner hos Fischer, og det er den attitude, jeg kan lide at se hos fodboldspillere, forklarer Todd.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere