Her er S-annoncen, der gik for langt for Randers FC

Den tidligere Randers-anfører Søren Pedersen opfordrer fans af Randers FC til at stemme på Socialdemokraten Henning Jensen Nyhuus i dagens kommunalvalg. Randers FC afviser, at de har noget med annoncen at gøre, og Søren Pedersen erkender, at han måske er gået for langt

Søren Pedersen poserer i Randers FC-trøje på byens stadion (Skærmdump)
Søren Pedersen poserer i Randers FC-trøje på byens stadion (Skærmdump)

Søren Pedersen var stamspiller i Randers FC fra 2005 til 2012, anfører i sine sidste år i klubben og er indehaver af klubrekorden med 222 kampe. Nu er han havnet i en politisk strid med sin tidligere klub.

I en annonce i Randers Amts Avis i lørdags poserer han i Randers FC-trøje med den nye Nordtribune i baggrunden. En tribune som den siddende borgmester Henning Jensen Nyhuus har fået opført. Teksten i annoncen lyder:

- Fodboldfolket og fans af Randers FC. Sæt kryds ved vores borgmester Henning Jensen Nyhuus på liste A.

Det tog Randers FC i går afstand fra ved på deres hjemmeside at understrege, at annoncen intet har med klubben at gøre, og at klubben i øvrigt ikke har partipolitiske præferencer.

Se også: Engells Danmarks-kort: Her bliver valget dramatiskSe også: Dødt løb vil være en sejr for Thorning

Søren Pedersen står ved hans deltagelse i annoncen, men kan godt se, at han måske er gået lidt for langt.

- Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være med i en positiv omtale af Nordtribunen, og det sagde jeg ja til. Efter at have set annoncen kan jeg godt se, at den måske er lidt mere politisk, end vi havde talt om. Men det er ikke sådan, at jeg ikke kan stå inde for annoncen. Det kan jeg godt.

- Jeg kan jo ikke gå og tolke på, hvordan folk opfatter det. Men der står ikke Randers FC som afsender i annoncen. Det er mig, der er blevet spurgt, om jeg personligt vil støtte op om, at Henning har fået lavet Nord-tribunen. Det synes jeg ikke, der er noget forkert i. Det er min egen holdning, der bliver givet udtryk for i annoncen, understreger Søren Pedersen i Randers Amts Avis.

Stadion i Randers er ejet af kommunen, og derfor har Randers FC ikke kunnet forhindre, at Søren Pedersen og Socialdemokraterne har taget billeder på stadion.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere