Randers-profil får ekstra karantæne

Elmar Bjarnason er i karantæne i de næste to kampe for Randers FC. 

Elmar Bjarnason får en ekstra dag i straffeboksen for brok i kampen mod AaB. (Foto: Claus Bonnerup)
Elmar Bjarnason får en ekstra dag i straffeboksen for brok i kampen mod AaB. (Foto: Claus Bonnerup)

Elmar Bjarnason blev i 15. spillerunde udvist af kampen mellem Randers og AaB i Superligaen. I første omgang gav det blot en enkelt karantænedag, men DBU's disciplinærudvalg har nu tildelt islændingen flere strafpoint, så han kommer til at afsone to spilledages karantæne. 

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse, hvor man forklarer baggrunden for den ekstra spilledages karantæne. 

- Superligakampen mellem Randers FC og AaB mandag 11. november bød blandt andet på to gule kort og dermed en udvisning af hjemmeholdets Elmar Bjarnason. Ved den anden advarsel og dermed udvisningen gav spilleren både verbalt og fysisk udtryk for sin utilfredshed med situationen. Udvisningen i sig selv resulterede i 17 karantænepoints og dermed én spilledags karantæne.

Se også: Kusk om Bjarnason: Temperamentet løb af med ham

- Elmar Bjarnason fortsatte imidlertid sine protester efter at have modtaget det røde kort, som var dommerens sidste mulighed for at sanktionere spilleren. Det er derfor disse protester, DBU’s Disciplinærudvalg vurderer til en B3-advarsel ('ved ord eller handling hvor dommer/linjedommer generes'), som medfører fire karantænepoints.

- Idet spilleren i forvejen stod med 24 karantænepoints, bliver hans total 45, hvilket udløser endnu en spilledags karantæne. Det er således ikke de fortsatte protester, der isoleret set medfører den ekstra spilledags karantæne, men derimod summen af karantænepoints, skriver DBU i meddelelsen. 

Dermed går Elmar Bjarnason ikke blot glip af Randers FC's kommende kamp mod OB, men også den næste mod FC Nordsjælland. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere