Surt show for Randers: Snydt for sejren i sidste sekund

Norske Espen Ruud sikrede med en scoring i det 93. minut OB ét point i Randers

Ronnie Schwartz lignede længe en matchvinder for Randers, men kronjyderne blev i sidste øjeblik snydt af OB (Foto: Claus Bonnerup)
Ronnie Schwartz lignede længe en matchvinder for Randers, men kronjyderne blev i sidste øjeblik snydt af OB (Foto: Claus Bonnerup)

RANDERS (Ekstra Bladet): Med en udligning knap tre minutter inde i overtiden sikrede Espen Ruud OB uafgjort 1-1 og dermed et værdifuldt point i dysten mod Randers, der ellers havde bragt sig i vinderposition gennem en flot 1. halvleg.

Men til 3824 tilskueres store frustration og skuffelse holdt den føring, som Ronnie Schwartz skaffede ved at score et perlemål kort før pausen, altså ikke hele vejen hjem.

Schwartz slog til med et herligt, følt venstrebensspark fra omkring 20 meter, og dermed fik han netmaskerne til at blafre for niende gang i sæsonen.

Se også: Kahlenberg klar til Brøndby-comeback

- Vigtigt for os i denne kamp er at holde clean sheet forsvarsmæssigt. Kan vi det, så vinder vi, sagde træner Colin Todd inden kampen.

Og denne forudsigelse så ud til at holde stik, indtil Ruud slog til, da målmand Peter Friis Jensen måtte give ripost på et langskud fra Emil Larsen.

Et kedeligt uheld ramte OB allerede efter seks minutter. Her blev den centrale forsvarsspiller Kasper Larsen skadet og måtte udgå, og det tvang Troels Bech til omrokeringer i den bagerste kæde.

Conor O´Brien blev sendt på banen som venstre back, og Mohamed Diarra, der startede på den plads, blev rykket ind på midten som makker med Daniel Høegh.

Meget sigende var det en kikset clearing fra Diarra, som serverede bolden for fødderne for Ronnie Schwartz, da denne slog til med sit smukke mål kort før pausefløjtet.

Se også: Tophold satte til: Hobro måtte nøjes med uafgjort

Forinden havde Randers været klart dominerende. OB var under pres det meste af tiden, og det gav også scoringsmuligheder. Den bedste tilfaldt Nicolaj Brock-Madsen, men han flugtede bolden forbi målet, da han fik den serveret i helt fri position.

OB'erne viste kun en smule farlighed, når den formstærke landsholdsspiller Emil Larsen tog sagen i egen hånd med nogle flotte ryk fremad banen, og når det lykkedes at få Esben Ruud med frem til indlæg i højresiden.

Så Randers-føringen ved pausen var mere end fortjent, men hjemmeholdet kunne ikke holde dampen oppe efter pausen, hvorfor OB'erne kom meget bedre med.

Og gæsterne fik et par udligningsmuligheder, inden de knuste hjemmeholdet sekunder før sidste dommerfløjt – bl.a. da Morten Skoubo fik headet efter et hjørnespark. Men – uheldigvis for ham – lige i favnen på Peter Friis Jensen i Randers-målet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere