Randers-profil vil betale tilbage

Elmar Bjarnason er ivrig efter at betale oven på sit dumme røde kort mod AaB, når kronjyderne i morgen møder FC Nordsjælland

Foto: Charlotte de la Fuente/Polfoto
Foto: Charlotte de la Fuente/Polfoto

Randers-maskinen brændte sammen, og det samme gjorde islændingen i maskinrummet, Elmar Bjarnason, da han for to runder siden modtog et dumt rødt kort i 4-1-nederlaget hjemme mod AaB. Nu har Bjarnason afsonet sin karantæne, og han er mere end ivig efter at gøre det godt igen efter sin udvisning, når det i morgen gælder FC Nordsjælland i Farum.

- Det er altid ærgerligt at sidde udenfor, men det er ekstra ærgerligt, når man sidder ude, fordi man har dummet sig, som jeg gjorde. Den situation har jeg nået at tænke igennem mange gange, men nu glæder jeg mig bare til at komme ind og betale tilbage, siger Bjarnason til Randers Amtsavis.

Se også: Randers FC-træner: Vi er ramt af et syndrom

Randers har haft en skidt tendens til at lukke mål ind i overtiden. Det skete så sent som i sidste runde, hvor Bjarnason fra tribunen kunne se OB's Espen Ruud udligne langt inde i tillægstiden. Det har skabt usikkerhed på holdet, indrømmer islændingen.

- Det har været nogle rigtigt ærgerlige kampe, og efter tre scoringer i overtiden inden for så kort tid kan man da ikke undgå at begynde at tænke lidt over det. Det skaber da lidt usikkerhed, men vi bliver nødt til at være psykisk stærke og komme videre. Jeg synes også stadig, at stemningen på holdet er fin. Selvom resultaterne har været skuffende, har vi heldigvis nogle positive takter at tage med videre. Vi har gjort mange ting rigtigt, men vi har bare ikke været kolde nok, når vi er kommet foran.

Se også: Randers-profil får ekstra karantæne

Det skal Randers forsøge at gøre bedre i morgen på Farum Park, og islændingen tror på kronjydernes muligheder i kampen.  

- FC Nordsjælland har et rigtig godt hold. De spiller flot fodbold og kommer sikkert også til at have bolden mest på søndag. Men jeg tror, vi har en god chance, hvis vi formår at angribe hurtigt og direkte, når vi får fat i bolden. På det punkt er de meget sårbare, så det er vores store chance, vurderer Bjarnason. 

Randers ligger inden kampen i Farum på en 9. plads med 19 point - blot et enkelt mere end Esbjerg under nedrykningsstregen. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere