Randers-spiller: De andre har læst os

Modstanderne er blevet bedre til at læse Randers, og derfor skal kronjyderne til at finde på noget nyt, mener rutinerede Chris Sørensen

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

De kan spille uafgjort i Randers FC. Otte gange ud af 18 mulige spillede kronjyderne til et kryds, hvilket gjorde dem til det mandskab i Superligaen, der spillede flest uafgjorte kampe i efteråret.

Rutinerede Chris Sørensen mener, at en af grundene til de mange uafgjorte kampe er, at modstanderne er blevet bedre til at læse Randers. Han opfordrer derfor til, at klubben skal arbejde på nye spilmønstre i vinterpausen, så kampene kan tippe til sejr i stedet for et kryds.

Se også: Amerikansk angriber færdig i Randers FC

- Modstanderne er nok blevet dygtigere til at læse vores spil, så jeg tror vi skal bruge vintertræningen til at finde nogle andre måde at gøre tingene på. En anderledes spillestil, så vi har flere strenge at spille på. Vi skal være bedre til at flytte os, og træffe de rigtige beslutninger inde på banen. Vi skal kort fortalt have bygget noget mere fodboldmæssig klogskab på, siger Chris Sørensen til klubbens hjemmeside og slutter:

- Vi skal lære at blive bedre på bolden, når vi har et et-måls forspring. Kan vi også få indøvet nye løbemønstre? Nye idéer? Nye overraskelser? Det er noget, vi skal bruge pausen til at få kigget på. Det er en lang proces, der skal øves igen og igen - men vi skal selvfølgelig stadig beholde de kompetencer, vi har i forvejen.

Se også: Randers-profil: Foråret bliver ren overlevelse

Randers på femtepladsen indleder forårssæsonen i Superligaen mod Viborg på udebane den 23. februar.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer