Todd: Enormt vigtig sejr over AGF

En enstemmig Randers-lejr var klar i mælet og kaldte 1-0-sejren i Aarhus meget vigtig i kampen om overlevelse

Randers-træner Colin Todd, der her er ved at sende matchvinder Ronnie Schwarz i aktion, er glad for de vigtige point, der blev spillet i hus mod AGF. (Foto: Ernst van Norde)
Randers-træner Colin Todd, der her er ved at sende matchvinder Ronnie Schwarz i aktion, er glad for de vigtige point, der blev spillet i hus mod AGF. (Foto: Ernst van Norde)

Randers FC hentede tre yderst vigtige point i bundstriden, da kronjyderne sejrede 1-0 i Aarhus.

Pointene sender Randers op siden af AGF, der begge har 29 point med tre point ned til Viborg under stregen.

For randrusianernes engelske træner Colin Todd var der ingen tvivl om betydningen af kampens udfald.

- Det var en enormt vigtig sejr for os. Det kan jeg slet ikke understrege nok. Vi havde brug for tre point i bestræbelserne på at kæmpe os fri fra bunden. Og jeg er meget glad for, at drengene leverede, siger han.

Se også: TV: Schwartz sendte Randers forbi AGF

Kampen var Randers' første sejr i foråret. Spillet har længe været til point, men Todds tropper har ikke kunne omsætte spil og chancer til mål og sejre.

Øget disciplin og en fortsat tro på egne evner grundlagde sejren, mener cheftræneren, der roser holdet.

- Vi havde svære perioder undervejs, og Peter Friis-Jensen havde flere gode redninger, og vi holdt hovedet koldt og arbejdede videre.

- Så vi skal være tilfredse og glade nu. Og så skal vi til at fokusere på næste kamp, hvor der igen skal point på kontoen, siger Todd.

Se også: AGF-træner blæser til angreb mod Randers

Sejrsmålet blev sat ind af klubbens topscorer Ronnie Schwartz, der ligner en mand, der er ved at være tilbage i gear efter sin skade på kravebenet.

Todd havde givet Schwartz en opsang inden opgøret og afkrævet angriberen en god præstation.

Se også: Randers-træner vil have hævn over AGF

Schwartz selv glædede sig over være tilbage på banen efter sin skade og ikke mindst at score, hvad han kalder et ekstremt vigtigt mål.

- Det var fedt at komme på tavlen. Det er altid rart at score, og jeg er da glad for, at målet afgjorde kampen til vores fordel. Det var tre livsvigtige point.

- Det var jo en sekspoints kamp. Med et nederlag havde det set sort ud, og et point kunne vi heller ikke rigtigt bruge. Vi skulle vinde, så sejren giver os et kæmpe boost fremadrettet, siger Schwartz.

Næste Randers-opgave er endnu et spændende bunddrama, når Viborg gæster AutoC Park søndag 13. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer