TV: Se transferkup sende AGF under stregen

SønderjyskE sled sig til et enkelt point i udekampen mod Randers takket være ny scoring af brandvarme Ruben Okotie

Ruben Okotie viste skarpheden igen mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)
Ruben Okotie viste skarpheden igen mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)

RANDERS (Ekstra Bladet):

Den 6. oktober 2013 – i 12. spillerunde - blev SønderjyskE sendt ned under nedrykningsstregen gennem et nederlag på 2-1 til FC København. Siden er der gået 201 dage, men nu er klubben kravlet op af den sorte gryde,.

For det uafgjorte facit – 1-1 - i udekampen mod Randers betyder, at SønderjyskE rykker forbi AGF i tabellen i kraft af bedre målscore, og sådan vil det se ud i hvert fald ind til søndag, hvor århusianerne skal i duel en anden af hotte nedrykningskandidater, Viborg.

For hjemmeholdet og de 5567 tilskuere var det naturligvis en skuffende udgang på kampen. Efter sejre i de to seneste opgør, stod randrusianerne med mulighed for at avancere til den 5. plads, der med al sandsynlighed udløser europæisk deltagelse.

Og kursen blev også sat på den helt rigtige måde.

Allerede efter seks minutter var super-bomber Ronnie Schwartz på pletten for femte kamp i træk – og 14. gang i alt i sæsonen. Han eksekverede resolut, da han fik muligheden på et fornemt oplæg af Jonas Kamper.

1-0 til RFC: Plaffeministeren scorer igen!Se Ronne Schwartz fortsætte stimen

Ronnie Schwartz fik også en rigtig stor chance for at bringe Randers på 2-0, inden SønderjyskEs udligning.

Men for en gangs skyld svigtede plaffe-ministeren. Han fik ellers en fremragende frispilning i medløb midt foran mål fra Mads Fenger, men i fri position loppede han ikke bare bolden over Marin Skender, men også over målet.

Trist for hjemmeholdet, der dominerede. Gæsterne sparkede hele tiden langt, og skabte ikke meget spillemæssigt, mens Randers – specielt i 1. halvleg .- gang på gang kørte bolden rigtig godt frem. Ofte gik det op gennem højresiden, hvor Jonas Kamper flere gange løb fra sin direkte modspiller Daniel Christensen Men hverken det eller andre anstrengelser gav udbytte.

1-1! Okotie udligner for SønderjyskeOkotie viser klassen på ny

I stedet viste SønderjyskE seks minutter før pausen atter engang evnen til at slå til på den tilfældige chance. Tommy Bechmann var ihærdig i højresiden - og endte med at sende en følt bold ind til Rubin Okotie, der headede den i nettet.

Dermed har den østrigske lejesvend scoret tre gange i de to sidste kampe – og givet sit store bidrag til, at nedrykningspladsen er noget forhenværende for sønderjyderne.

0 kommentarer
Vis kommentarer