Randers-keeper: Vi er Danmarks næstbedste

Randers FC er ny toer i Superligaen, og oprykkerne vil gå benhårdt efter at bide sig fast øverst i tabellen

Ousted er godt tilfreds (Arkivfoto: Andreas Szlavik)
Ousted er godt tilfreds (Arkivfoto: Andreas Szlavik)

Med søndagens 1-0 sejr over Silkeborg er Randers FC nu på andenpladsen i Superligaen. En placering de færreste nok havde forudset, da sæsonen gik i gang.

Selvom man i Randers ikke overraskende er godt tilfreds med den nuværende stilling, nedtoner målmand David Ousted dog snakken om sølvmedaljer og Champions League-kvalifikation.

- Vi er Danmarks næstbedste efter denne spillerunde. Det siger tabellen jo. Men vi må se, om vi også er det efter 33 runder.

Se mere:

Se også: Schwartz bomber Randers på andenpladsen

- Vores ambition er at slutte så højt muligt. Det kan være andenpladsen, men lidt lavere kan måske også være tilfredsstillende.

- Vi har stor kvalitet i truppen. Det kan man se på vores bænk, hvor der er masser af gode spillere. Kan vi holde niveauet og holde bredden skrap, så kommer vi også til at slutte sæsonen godt af, siger David Ousted.

Søndagens modstandere fra Silkeborg har nu krydset klinger med Superligaens to øverste hold i de seneste to runder, efter de i sidste runde tabte 3-1 til FC København.

Se også:

Se også: Randers-træner: Tilfredsstillende!

Og selvom der stadig er klasseforskel på Randers og FC København, er man i Silkeborg-lejren imponeret over oprykkerne fra Randers.

- FCK er med afstand det bedste hold herhjemme, men jeg synes egentlig, at Randers forvalter deres ting rigtig fornuftigt og gør det rigtig godt, siger Silkeborg-træner, Viggo Jensen, der bakkes op af sin anfører.

- Vi har jo tabt tre gange til Randers, så jeg forstår egentligt godt, de ligger nummer to lige nu.

Læs mere:

Se også: Randers-bomber: På jagt efter Cornelius

- De dyrker kollektivet meget og er en meget sammentømret enhed, hvor alle virker til at kende deres roller, siger Frank Hansen.

- De er desuden meget stærke defensivt og har en bedre fysik end de fleste i ligaen, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere