Todd: En belejlig Borring-karantæne

Jonas Borring fik et gult kort mod SønderjyskE og røg i karantæne. En belejlig spilledag i skammekrogen, da Borring nu får god tid til at blive helt kalr oven på sin skade.

(Foto: Jesper Dall)
(Foto: Jesper Dall)

Randers FC har døjet med forskellige skadesproblemer de seneste uger, og Jonas Borring er én af dem, der har haft problemer. Alligevel spillede han en time i Randers' 3-1 sejr over SønderjyskE, men han fik også et gult kort, og det bringer ham i karantæne.

Det glæder træner Colin Todd, der dermed slipper for at tage stilling til, om han skal satse på, at Borring kan spille mandagskampen mod AaB. I stedet får Borring nu to ugers ro til at komme sig helt, idet Superligaen ligger stille næste uge på grund af landskampe.

- Borring var med mod SønderjyskE, men fik en advarsel og er i karantæne mod AaB. Så hvis man kan snakke om en belejlig pause på grund af karantæne, er det nok mod AaB, den kommer, i og med at der i næste weekend er landsholdsfodbold. Det giver forhåbentlig Borring den tid, der skal til for, at han kan komme sig helt, siger Colin Todd til Randers' hjemmeside.

Desuden er anfører Christian Keller skadet, og det bliver et kapløb med tiden for Randers at få ham klar til på mandag.

- Christian gør de fremskridt, der er forventet, men det er endnu for tidligt at sige, om det gør ham spilleklar til på mandag mod AaB. På det seneste har vi doseret træningsmængden for både Kamper og Borring. Kamper måtte sidde over mod SønderjyskE, men gør store fremskridt. Heldigvis var Adama Tamboura tilbage i kamp efter sin skadespause, og det jo meget godt.

Djiby Fall er fortsat ude med sin skade, mens Lasse Rise i mandags fik comeback i Reserveholdsligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere