Amerikansk angriber færdig i Randers FC

Charlie Davies har fået ophævet sin kontrakt med Randers FC

Der var store forventninger til den tidligere amerikanske landsholdsangriber Charlie Davies, da Randers FC hentede ham til klubben i juli 2012. 

Opholdet i Randers har dog ikke været en succes for angriberen, der har været udlejet til New England Revolution i hjemlandet dette efterår. Nu har han fået sin kontrakt ophævet med sidste sæsons bronzevindere i Superligaen. 

Se også: FC Vestjælland henter Peter NymannSe også: Ankersen åbner op: Vil gerne væk til januar

- Charlie blev lejet ud i efteråret til New England i håbet om at han kunne opnå mere spilletid end der var udsigt til at få i Randers FC. Vi har igennem de sidste par måneder haft en rigtig god dialog med Charlies rådgivere og er nu blevet enige om at han stopper i Randers FC og fortsætter i MLS. 

- Dette som en konsekvens af er stærkt ønske fra Charlie og hans familie om at kunne blive i USA, men også fordi vores angrebsportefølje er yderligere forstærket siden Charlie blev lånt ud, siger Randers FC's sportschef Peter Christiansen. 

Charlie Davies nåede at være med i 23 Superliga-kampe for Randers FC. Under sit ophold scorede han ikke en eneste gang i landets bedste række. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer