TV: Bomberens uheldige fødselsdagsfest

Thomas Dalgaard fyldte 30 år, besøgte sin gamle hjemmebane, blev skiftet ud - og Viborg tabte 0-3 til Randers

Thomas Dalgaard scorede på ny i kampen mod Randers. Desværre for Viborg-bomberen var det i eget net, og så tabte han og holdkammeraterne 1-3. (Arkivfoto: Gregers Tycho)
Thomas Dalgaard scorede på ny i kampen mod Randers. Desværre for Viborg-bomberen var det i eget net, og så tabte han og holdkammeraterne 1-3. (Arkivfoto: Gregers Tycho)

RANDERS (Ekstra Bladet):

- Jeg plejer altid at score på min fødselsdag, sagde Thomas Dalgaard inden kampen. Og fik på sin vis ret. Uheldigvis for den nu 30-årige Viborg-striker scorede han i eget net, da han efter fem minutter var så uheldig at rette Jonas Kampers knaldhårde indlæg mellem venner og fjender i buret bag Michal Peskovic til Randers-føring 1-0.

Derefter var det op ad bakke for Viborg-mandskabet, der slet ikke kunne dæmme op for værternes pres de første 45 minutter og rent faktisk forærede begge kronjyske scoringer væk.

Se også: Todd: Enormt vigtig sejr over AGF

Først var der ingen, der fik fat i et hjørnespark og ingen vagtsagt udsmider klar til at ondulerede Jonas Kamper i starten - siden fik Ronnie Schwartz al for megen plads og især tid til at afslutte fladt og bringe Randers FC på 2-0 i det 24. minut.

Randers fik luft til bunden med 3-1Se højdepunkter fra kampen her

De amtsvejvæsen-orangeklædte Viborg-spillere erobrede initiativet i anden halvleg, men hele tiden lurede Ronnie Schwartz og Viktor Lundberg på enhver mulig kontra, og kronjyderne var også efter pausen langt mere pågående og målfarlige end Viborg-spillerne, der i dén grad havde brug for en sejr - eller i hvert fald point i et vaskeægte bundopgør.

Se også: TV: Schwartz sendte Randers forbi AGF

Med sejren hopper Randers solidt væk fra den absolutte bund, hvor SønderjyskE og Viborg er placeret - midtjyderne fem point efter randrusianerne, der lige pludselig - syv runder før slut - kunne begynde at vejre Europa Cup-billetter i en tæt Superliga.

Nicolai Brock-Madsen kom på banen i stedet for Ronnie Schwartz otte minutter før tid, brændte straks en pæn hovedstødschance, og sponsortribunen ærgede sig: 'Han scorer ALDRIG!' Men det gjorde han så alligevel - i to omgange fik angriberen ekspederet kuglen i læderet i nettet. Liggende! Og dermed cementerede han den livsvigtige Randers-sejr.

Se også: Viborg regner med fem Dalgaard-mål mere

Og Thomas Dalgaard... Tjaeh, ikke den sjoveste måde at fejre sin 30 års fødselsdag på. Med et stort nederlag på sin gamle hjemmebane - og skiftet ud 20 minutter før tid uden reelt at have haft en chance for at score.

Viborg pyntede i overtiden til 1-3 ved Wilton Figueiredo, men scoringen have ikke anden end kosmetisk betydning. Viborg hænger fast i bunden!

0 kommentarer
Vis kommentarer