Randers-profil: Vi var drænet for energi

Randers-topscorer Ronnie Schwartz var utilfreds med holdets anden halvleg, som hurtigst muligt skal glemmes

Ronnie Schwartz og Randers fik 1-1 mod SønderjyskE. Angriberen stod for hjemmeholdets enlige træffer. (Foto. Claus Bonnerup)
Ronnie Schwartz og Randers fik 1-1 mod SønderjyskE. Angriberen stod for hjemmeholdets enlige træffer. (Foto. Claus Bonnerup)

Randers FC måtte fredag aften tage til takke med et enkelt point på hjemmebane, da holdet mødte Sønderjyske i Superligaen.

Kampen startede ellers godt for kronjyderne, der hurtigt kom foran 1-0 på mål af Ronnie Schwartz.

- Vi sad fuldstændigt på kampen i den første halve time, hvor vi også fik scoret et hurtigt mål. Vi havde chancerne til at komme yderligere foran i dag, og jeg selv burde også have scoret et mål eller to mere, siger Ronnie Schwartz. ?

Se også: TV: Se transferkup sende AGF under stregen

Randers forsøgte at komme foran igen i anden halvleg, men spillet var for dårligt, hvilket skuffer holdets cheftræner, Colin Todd:

- Jeg er ikke stolt af vores indsats i anden halvleg. Vi kunne ikke holde momentum efter pausen. Sønderjyske stod dybere på banen, og vi kunne slet ikke få vores spil til at fungere.

Ronnie Schwartz er enig med sin cheftræner i vurderingen af de sidste 45 minutter, og han er frustreret over, at spillet ikke lykkedes efter planen.

Se også: Sådan afgøres guldkampen: Hvem bliver mester?

??- Vi må glemme anden halvleg hurtigst muligt. Det virkede som om, at vores spillere var drænet for kræfter. Vi manglede simpelthen energien, og vi spillede alt for langsomt.

- Sønderjyskes mål ser alt for let ud. Det lukkede dem desværre ind i kampen igen, og derefter parkerede de bussen foran feltet, siger angriberen.

Dagens uafgjorte resultat betyder, at Randers stadig er nummer seks i Superligaen.

Randrusianere havde ellers muligheden for at overtage Superligaens femteplads, hvilket giver adgang til europæisk fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer