Ballademager forlader Superligaen: Se direktørens specielle hilsen

Mandla Masango er færdig i Randers. Angriberen udlejes i et halvt år, og planen er, at han sælges til sommer

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

Superligaklubben Randers FC behøver ikke at bekymre sig om problembarnet Mandla Masango i det næste halve år.

Tirsdag aften meddeler Randers på sin hjemmeside, at sydafrikanske Mandla Masango frem til sommer bliver udlejet til Supersport United FC i Masangos hjemland.

Her tiltræder han i en klub, som aktuelt fører den bedste række, men Massango møder selv op uden alt for meget personlig succes på det seneste.

Angriberen har ikke fået spilletid i Randers siden slutningen af juli. Her udtrykte spilleren og hans daværende agent, Buddy Farah, at han gerne ville skifte klub.

Det gik Randers ikke med til, og Masango nægtede at træne i seks uger. Siden trænede han med klubbens ungdomshold, og hele forløbet mellem parterne i denne sæson har været præget af uenigheder og mudderkast.

I Randers glæder sportschef Ole Nielsen sig ikke overraskende over, at Masango er blevet udlejet.

- Vi har stået fast i det sidste halve år for at vise, at en spiller ikke bare kan diktere slagets gang over for sin klub, og at man skal respektere de aftaler, man indgår.

- Men vi skal også videre, og lige nu er der ingen, der vinder på, at Mandla ikke spiller.

- Mandla har strakt sig langt for at få det her til at ske, og med lejeaftalen håber vi, at han kan få gang i karrieren igen og gøre sig attraktiv i forhold til et salg til sommer, siger Ole Nielsen.

Også Randers-direktør Michael Gravgaard har omtalt spillerens midlertidige farvel. Det sker på Twitter, hvor Massangos bagland får lidt af en bredside.

Når Mandla Masango til sommer vender tilbage til Randers, har han fortsat et år tilbage af kontrakten.  Han er den anden angriber, der forlader den kronjyske klub i dette transfervindue.

Også Mikael Ishak, der har været holdets topscorer i denne sæson, er skiftet. Han skal fremover spille for Nürnberg, der frister en tilværelse i 2. Bundesliga.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere