Borring tager sig god tid: Der er meget interesse

Midtbanespiller Jonas Borring leder fortsat efter en arbejdsgiver til den kommende sæson. Og han tager sig god tid om en beslutning

(Foto: Anita Graversen)
(Foto: Anita Graversen)

31-årige Jonas Borring fik ophævet sin kontrakt med Randers FC efter det måske bedste efterår nogensinde i kantspillerens karriere, og derfor er han nu på jagt efter en ny arbejdsgiver, for hvem han kan spille for fra den 1. juli 2016.

For tre-fire uger siden fortalte Borring, at han håbede på at have en aftale på plads inden for nogle uger, men endnu er der ikke sat en signatur på en aftale med en ny arbejdsgiver.

Og Borring fortæller nu, at han tager sig god tid i forhold til at tage en beslutning, der kan have kæmpe betydning for fremtiden.

- Status er den samme.

- Det vil sige, at jeg undersøger mine muligheder for at finde ud af, hvad der er den bedste mulighed for mig. Jeg vil gerne have fremtiden på plads hurtigt, men omvendt er det svært at sige, hvornår det sker, for der er mange ting, der skal passe sammen, siger Jonas Borring til tipsbladet.dk.

Borring har været i dialog med Brøndbys sportsdirektør Troels Bech - noget vi skrev her på tipsbladet.dk - det ville Borring dog ikke kommentere på. BT har også sat den tidligere FCM- og OB-spiller i forbindelse med Lyngby, der er tæt på oprykning til Superligaen.

Colin Todd får stor opbakning af Randers' fans. (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Udskældte og populære Todd hylder fansene

At Borring tager sig god tid om at vurdere situationen, er nok naturligt, når man tænker på, at han er 31 år, og at det kan ende med at blive Borrings sidste store kontrakt. Man ved jo aldrig i fodbold. Derfor afsøges alle muligheder, så det kan passe med økonomi, Borrings familie og andre ønsker.

- Der er en masse interesse, og det er positivt for mig. Der er både fra Danmark og fra udlandet, og jeg kan egentlig ikke sige så meget mere end det.

- Selvfølgelig er den vigtig (den næste kontrakt, red.). Der er mange ting, der spiller ind i min fremtidige kontrakt, og der er en del, der skal gå op, så nu må vi se, siger Jonas Borring.

Fordi han blev ophævet uden for transfervinduets åbning, kan Borring altså først spille for en anden dansk klub fra 1. juli 2016.

Jonas Borring er en af de spillere, der skal erstattes i Randers. (Foto: Anita Graversen) Randers FC Sportschef lover nye spillere i Randers

Gravgaard fik debut under Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Fodboldboss var landsholdsspiller: Nu spiller han i Serie 2

Mandla Masango blev skædt godt og grundigt ud i pausen (Foto: Ernst van Norde) Randers FC Scorede drømmemål efter skideballe

6 kommentarer
Vis kommentarer