Borring vader i tilbud

31-årige Jonas Borring er uden arbejdsgiver, og flere klubber har interesse i kantspilleren, der håber på snart at have noget på plads

Mange klubber har den nu arbejdsløse Jonas Borring i kikkerten. (Foto: Anita Graversen)
Mange klubber har den nu arbejdsløse Jonas Borring i kikkerten. (Foto: Anita Graversen)

I slutningen af sidste sæson blev nu 31-årige Jonas Borring kåret af Frejas Fodboldvenner som årets spiller i Randers FC. Det skete til trods for, at Borring ikke var fast mand i foråret, fordi han døjede med skader, så det viser i virkeligheden meget godt, hvilken betydning den tidligere FC Midtjylland- og OB-spiller havde for Randers i efteråret, hvor han var fast mand, scorede og havde oplæg.

Det var også derfor, at Randers tidligere i forårssæsonen ville forlænge med Borring, der samtidig havde lyst til at blive og havde sat sin signatur på en ny aftale, fordi han var glad for at spille i klubben. Glad for holdkammeraterne. Glad for folkene i klubben.

Alt dette var før, at sagen om Christian Keller og Jonas Borring blev kendt. En sag, der førte til, at Jonas Borring for snart to uger siden fik ophævet sin kontrakt med den kronjyske klub. Det skete, fordi Borring ikke ville spille på hold med Keller igen, og fordi Borring ikke så anden udvej.

Italiensk fodbold Italiensk 'Keller-Borring-sag' blussede atter op

Derfor er kantspilleren - der engang blev den dyrest handlede spiller mellem to danske klubber - nu fokuseret på at finde en ny arbejdsgiver. Og det gode efterår giver muligheder for Borring, fortæller han nu.

- Det giver en masse muligheder, fordi der er mange klubber, der er interesserede i mig på baggrund af mit efterår. Det kan jeg mærke. Jeg er sindssygt glad for, at jeg har spillet så godt og vist det, jeg kan. Det er mit niveau. I og med jeg var skadet i stort set hele sidste sæson, har det betydet meget, at jeg har kunnet vise, at Jonas Borring stadig har det, siger han til tipsbladet.dk.

Han lægger dog ikke skjul på, at førstevalget havde været at fortsætte i Randers FC, hvor Borring var tilpas, og hvor hans fremtid de kommende år var på plads med kontraktforlængelsen.

Superligaen Borring: Jeg blev klappet ud af omklædningsrummet

- Det kunne ikke lade sig gøre at blive i Randers FC, og så må jeg kigge positivt fremad. Jeg elsker at spille fodbold, og jeg er ivrig efter at komme i gang igen. Nu giver det så nogle nye muligheder, og så må vi se, hvor jeg spiller til sommer. Men i og med at jeg havde forlænget min aftale med Randers og havde sagt nej til andre muligheder, var det i Randers, jeg ville spille.Nu skal jeg så spille et andet sted, og jeg glæder mig meget til at få det på plads og komme igang igen, siger han

31-årige Jonas Borring fortalte søndag i et interview med Onside, at han håber på at have fremtiden på plads inden for få uger.

- Det er svært at sige med 100 procents sikkerhed i den her verden. Jeg håber og tror på, at det kan komme på plads. Jeg er interesseret i en afklaring, og det kan jeg mærke, at de interesserede klubber også er. Jeg skal finde ud af, hvad der er bedst for mig, og det håber jeg på at have en afklaring på inden for et par uger, siger han.

Christian Keller er ikke enig i Colin Todds beslutning om ikke at bruge ham længere, mens briten stadig er træner i klubben. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Vragede Keller: Vi bliver aldrig enige

Imens foråret så småt vinder frem og bliver til sommer en gang i juni, skal Jonas Borring selvtræne, mens han venter på at komme på græs hos en klub igen. Han må først spille kampe for en ny klub fra den 1. juli 2016, og Jonas Borring tæller så småt ned til, at han igen kan komme i aktion.

- Jeg regner med at stå 100 procent skarp, når det bliver den 1/7. Det er også derfor, at jeg har allieret mig med en personlig træner, så jeg er i super fysisk form. Så glæder jeg mig til at røre en bold igen, siger han.

Jonas Borring har ikke ønsket at tale yderligere om sagen med Christian Keller og fokuserer i stedet på fremtiden.

. (Foto: Ernst Van Norde Superligaen Tøftings dom: Keller-udelukkelse kan koste Todd jobbet

TV: Hør også Keller udtale sig om den verserende konflikt:

63 kommentarer
Vis kommentarer