Brændt straffe og rekord i elendighed i bundgyset

Kasper Enghardt brændte straffespark i nulløsning mod sin gamle klub

RANDERS (Ekstra Bladet): Randers FC og FC Helsingør burde begge være blevet dømt som tabere af bundgyset i Randers.

For Superligaens dårligst placerede klubber leverede ganske enkelt en så trøstesløs gang bold gennem 90 minutter, at ikke en gang en varm kop kakao og en biograftur kunne bløde op på helhedsindtrykket, hvis det var blevet uddelt som genetillæg ved udgangen..

Nul mål - og 100 procents mismod var bundlinjen efter slutfløjtet. Hvis der findes en Superliga-rekord i elendighed, så blev den sat denne sidste dag i februar 2018.

At se omkring 100 fans af FC Helsingør stå og fejre forårets første point - nogle af dem tilmed i bar overkrop i den bidende frost - var faktisk det eneste, der kunne nærme sig Superliga-niveau denne aften.

Helsingør fik deres første point i år. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Helsingør fik deres første point i år. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Kampen blev en trøstesløs affære, hvor det for hvert minut stod mere og mere klart, at krisen stikker dræbende dybt i begge lejre.

Så kan vi da godt nævne Adnan Mohammeds drøn på træværket efter et kvarter.

Og efter en time brændte Kasper Enghardt et straffespark mod sin gamle klub - og keeper-ven, Mikkel Bruhn.

Indskiftede Mikael Boman snittede overliggeren, da der manglede ti minutter og i overtiden svigtede Eero Markkanen fatalt på et åbent hovedstød.

Den slags detaljer giver imidlertid indtrykket af, at der blev leveret fodbold, der var værd at fremhæve. Og det er en fejltagelse.

Kulde eller ej. Der var ingen undskyldninger. Bortset fra gæsternes tilhængere var dette ikke på Superliga-niveau... og det er svært at se et af de to hold kunne matche de bedste mandskaber fra næstbedste række, når det kommer så vidt om tre måneder.

OB Kløve-show bag OB-sejr

Hany Mukhtar jubler med Christian Nørgaard. Førstnævnte risikerer at misse torsdagens guld-brag grundet sygdom. Foto: Lars Poulsen Brøndby Sygdom før guld-braget: Brøndby kan blive alvorligt svækket

Odense Bulldogs mod Gentofte Start i Gentofte Skøjtehal. Foto: Jan Korsgaard. Ishockey Dansk eliteklub jagter en million for at sikre driften

Sport og Spil EB-eksperter: Her er vinderen af guldkampen

7 kommentarer
Vis kommentarer