Brøndby snydt for sejren mod bundprop

Teemu Pukki og Brøndby fik underkendt et mål på grund af en offside, der var meget svær at få øje på. Dermed endte løjerne 0-0 mod Randers, der stadig har store offensive udfordringer

Flere underkendte mål, da Brøndby spillede 0-0 i Randers.

13. aug 16:00 Randers FC - Brøndby IF

SuperligaenStadion: BioNutria Park Randers, Danmark Dommer: Morten Krogh
Randers FC
0
0
Slut
Brøndby IF

RANDERS (Ekstra Bladet): Brøndby blev søndag eftermiddag snydt for sejren i Randers, da Teemu Pukki kort før pausefløjtet sendte bolden i nettet efter et mønsterangreb.

Opspillet, der var som taget direkte ud af kombinationernes ABC, endte med, at Johan Larsson sendte et fornemt indlæg ind foran, som Pukki prikkede ind. Men dommertrioen, anført af Morten Krogh, så en offside, som denne journalist i hvert fald havde svært ved at få øje på.

Det var ellers ikke, fordi tilskuerne blev forkælet med den ene store mulighed efter den anden og drama for alle pengene i Kronjylland, men bare fordi en fodboldkamp er chancefattig, kan den godt være begivenhedsrig. Og sådan var indledningen i hvert fald i Randers, hvor det i stedet var en regulær krig på den overbefolkede midtbane.

Det sluttede, som det begyndte i Randers - 0-0. Foto: ritzau/Mikkel Berg Pedersen
Det sluttede, som det begyndte i Randers - 0-0. Foto: ritzau/Mikkel Berg Pedersen

Værternes to udsmidere, Joni Kauko og Perry Kitchen, kæmpede bravt mod den mere kreative Brøndby-midtbane, men Christian Nørgaard, Lasse Vigen og Kasper Fisker formåede efter de første slagsmål at kombinere sig uden om de to smadremænd fra Randers.

Det blev nøglen til det overtag, som udeholdet fik efter cirka 20 minutter, hvor Brøndby også burde være kommet foran. Christian Nørgaard sendte Teemu Pukki helt fri med en sylespids pasning, men af uransagelige årsager tøvede, hoppede og dansede Pukki så længe, at Kasper Enghardt nåede tilbage og forpurrede finnens monsterchance.

Herfra begyndte gæsterne for alvor at presse på, og omkring den halve time var der en længere periode i kampen, hvor der konstant befandt sig 21 mand på Randers’ banehalvdel. Det massive pres udmøntede sig i en Mukhtar-hammer på stolpen, efter Hannes Halldorsson var kommet skævt ud til et hjørnespark.

I den anden ende af banen var det ikke svært at spotte, hvorfor hjemmeholdet kun har scoret et enkelt mål i nu fem kampe.

Brøndby fik ikke scoret i Randers og bliver derfor på Superligaens andenplads. Foto: ritzau/Mikkel Berg Pedersen
Brøndby fik ikke scoret i Randers og bliver derfor på Superligaens andenplads. Foto: ritzau/Mikkel Berg Pedersen

For selv om Randers egentlig havde flere gode tilløb foran Rønnows felt, så blev afslutningerne som regel afrettede, skæve eller uden saft - og det var vel at mærke, når Mayron George og Marvin Pourié en sjælden gang imellem formåede at holde sig ude af offside.

Randers fik lidt bedre fat fra anden halvlegs begyndelse, men al offensiv energi blev suget ud af de lyseblå, hver evig eneste gang Marvin Pourié stak sin tyske snude for langt frem og Morten Krogh blæste for offside. Sukkene fra tilskuerpladserne blev også tilsvarende højere, selv om man har den karismatiske angriber kært i Kronjylland.

Brøndby formåede ikke at genfinde den kreative gnist fra første halvleg, og ingen af holdene var reelt tæt på at afgøre forestillingen i Randers, der dermed ganske forudsigeligt endte 0-0.

Med pointdeleren missede Brøndby muligheden for at spille sig op på førstepladsen i Superligaen, mens Randers fordoblede sin pointtotal men stadig er sidst i tabellen.

Sindssyg målfest: FCM tæt på at smide 4-0-føring mod FCN:

Se også: Stor FCK-nedtur: Forsvarsprofil ude resten af året

Nicklas Bendtner scorede et drømmemål lørdag aften. Se det her i artiklen. Foto: All Over Press. Skandinavien - 13. aug. 2017 - kl. 10:50 Værsgo' - her er den: Bendtners drømmescoring alle taler om

Kasper Fisker fik et gennembrud i en sen alder. Han var overvægtig og langt fra en topspiller, da han spillede i Hobro, men så mødte han sin kone. Og så skete der forandringer. Han tabte 10 kg. Foto: Tariq Mikkel Khan. Sport og Spil Kom helt tæt på Brøndbys nye Fisker: Der er en socialist gemt i mig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen