Brøndby snydt - Saba sælges til Tyrkiet

Holdet fra Vestegnen flirtede forgæves med Randers-stjerne

Se en iskold Saba Lobjanidze score på panenka-straffe her. Video: Discovery Networks Danmark

Køb adgang til at se AGF, Brøndby og FCKs kampe til Atlantic Cup her.

Det blev til Tyrkiet og ikke til Brøndby.

Trods en mange måneder lange åbenlys flirt mellem Randers FC og Saba Lobjanidze på den ene side, og holdet fra Vestegnen på den anden side endte flirten ud i at blive til et overstået kapitel.

Randers-direktøren Søren Pedersen er rejst til den tyrkiske hovedstad Ankara for i sidste udkald at få solgt kronjydernes største aktiv, den georgiske landsholdsspiller Saba Lobjanidze til Süper Lig-klubben Ankaragücü.

Randers FC-direktør Søren Pedersen er i Ankara for at forhandle et salg af Saba Lobjanidze på plads. Foto: Morten Lau-Nielsen
Randers FC-direktør Søren Pedersen er i Ankara for at forhandle et salg af Saba Lobjanidze på plads. Foto: Morten Lau-Nielsen
 

Begge var af samme grund fraværende, da Superligaens nummer 5 onsdag eftermiddag spillede testkamp mod 1. divisions nummer 1, Vejle.

Det er sidste mulighed for Randers, hvis klubben skal tjene bare nogle millioner kroner på den næstmest scorende Randers FC-spiller gennem tiderne, da den 25-årige georgiske landsholdsspiller har kontraktudløb til sommer.

Den målfarlige venstrekant har længe løbet rundt med et salgsskilt, hvor der en overgang stod ti millioner kroner, men siden er prisen faldet betydeligt.

Brøndby, der ellers har tyndet ud i løntunge spillere, har undervejs i flirten afleveret et bud på Saba Lobjanidze, men ikke stort nok til, at Randers FC ville sende ham samme vej som f. eks. Kasper Fisker.

Før jule- og nytårspausen var en anden tyrkisk klub, Rizespor på banen og til stede i Randers, da hjemmeholdet slog Esbjerg med 3-0 blandt andet på et mål af Saba Lobjanidze.

Siden er Ankaragürü, som pt. er næstsidst, dukket op med et bedre tilbud, og som allerede i sidste uge fik Randers til at hente en afløser, Mathias Greve fra OB.

Sidstnævnte var i øvrigt med fra start i testkampen over tre halvlege mod Vejle, som Randers vandt med 2-0 på mål af Marvin Egho og Tosin Kehinde.

OB's Mathias Greve skal prøve at få mere spilletid i Randers. Foto: Jens Dresling Randers FC Skifter til Superliga-rival

Anfører Erik Marxen omfavner to måls skytten Saba Lobjanidze. Den tredje Randers-spiller på billedet er Frederik Lauenborg (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) Randers FC Sælger de ham nu? Superliga-stjerne stråler igen

Saba er en ombejlet herre. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen Puster til Brøndby-rygte: Kan godt lide dem

116 kommentarer
Vis kommentarer