Colin Todd på vippen i Randers FC

Investorerne bag overtagelsen af Randers FC holder cheftræneren hen i uvidenhed

Colin Todd ligner en færdig mand i Randers FC, når klubben bliver solgt (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Colin Todd ligner en færdig mand i Randers FC, når klubben bliver solgt (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Den tidligere Manchester United-scout Tom Vernon er på nippet til at fuldende overtagelsen af Randers FC.

Og det betyder efter alt at dømme farvel til den afholdte cheftræner Colin Todd.

Ekstra Bladet forstår at den investorgruppe, der forsøger at overtage Randers FC, allerede har forhørt sig på flere potentielle træner-emner.

Kandidater, der efter sigende har så markante cv’er, at der tydeligvis kigges efter emner, der både kan styre Superliga-holdet og akademi-satsningen, der er på tale.

- Jeg ved intet om, hvad der kommer til at ske, sagde Colin Todd efter sejren over FC Nordsjælland.

Der var ingen bitterhed eller fortrydelse at spore på Randers FC-træneren. Bare en pragmatisk konstatering af situationen.

- Det nytter ikke noget at stille spørgsmål her. Jeg er helt uvidende ... ’I’m in the dark’, smilede han og ville heller ikke forholde sig til sin egen fremtid.

Randers-triumf i chance-orgie

Men det trækker op til, at Colin Todd for anden gang i sin Randers FC-tid kommer til at forlade klubben i utide. Første gang udskrev han nærmest sin egen fyreseddel, da det kom frem, at John Faxe Jensen havde fået cheftræner-jobbet.

Men Colin Todds uvidenhed om sin situation er egentlig meget sigende for situationen i Randers FC, hvor usikkerheden omkring fremtiden gennemsyrer alt fra administrationen til centrale poster i den sportslige sektor. Ingen ved, hvad overtagelsen fører med sig af revolutioner.

Tom Vernon var i aftes på plads på stadion i Randers til 1-0 sejren over FC Nordsjælland. Ved hans side var fem yderligere repræsentanter for den investorgruppe, der er i gang med at overtage den kronjyske Superliga-klub.

Gruppen overværede hele kampen i en af skyboksene på stadion og holdt sig langt væk fra pressen. Ja, faktisk holdt gruppen sig i det hele taget langt væk fra alt, der bare mindede om sport.

Randers-helten gik fra helvede til himmel

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har investorerne fået klarlagt betingelserne for at arbejde videre med moderklubberne bag Randers FC. Randers Freja havde ellers set opkøbet som en mulighed for at få det hæderkronede Freja-navn og logo tilbage. Den ide er imidlertid droppet.