Colin Todd: Respektløs behandling fra Randers FC

Den nu tidligere Randers-træner taler ud om sin exit i Randers, hvor han går hårdt til ledelsen og Christian Keller

Colin Todd nød stor opbakning i Randers FC-truppen efter sin håndtering af Keller/Borring-konflikten (Foto: Claus Bonnerup)
Colin Todd nød stor opbakning i Randers FC-truppen efter sin håndtering af Keller/Borring-konflikten (Foto: Claus Bonnerup)

Da Randers FC i starten af april valgte at hænge sin legendariske træner Colin Todd ud som illoyal på sin hjemmeside - og samtidig udstyrede ham med en skriftlig advarsel, så var kursen sat direkte mod et brud.

Det afslører Colin Todd i et længere interview med den engelske avis Derby Telegraph i dag.

- En enig bestyrelse finder Colin Todds udtalelser i konflikt med ledelsens løbende udmeldinger og dermed uacceptable, skrev Randers FC på sin hjemmeside efter et bestyrelsesmøde.

Colin Todd er kommet i modvind i Randers FC. (Foto: Ernst van Norde) Superligaen Randers-bestyrelse sætter Todd på plads: Uacceptabelt

- Min kone sagde til mig, at hun aldrig havde oplevet mig behandlet så respektløst, i alle de år jeg har været i fodbold, konstaterer Colin Todd over for avisen.

Mindre end en uge efter advarslen og klubbens offentliggørelse af bestyrelsens holdning, var forhandlingerne om det forestående brud i gang.

- Med cirka ni kampe igen af sæsonen gik jeg til bestyrelsesformanden og spurgte, om vi kunne komme frem til en fælles beslutning, for jeg kunne ikke arbejde under de forhold, forklarer Colin Todd.

Det betyder, at Colin Todd tog hul på forhandlingerne om sin afsked i ugen efter 1-1 kampen i Parken.

- Jeg ved, at jeg forlader klubben i en bedre tilstand, end da jeg ankom. Og jeg forlader klubben med stolthed.

- Jeg har nydt min tid der, men afslutningen var skuffende. Jeg synes ikke, jeg fik den opbakning, jeg fortjente, siger Colin Todd.

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
 

Den berømte kone-sag fik heller ikke den afslutning, som Todd havde ønsker sig. Den karismatiske træner har i flere interviews gjort det klart, at sympatien lå hos Jonas Borring, og de tanker uddyber han i dette interview.

- Da vi kom tilbage fra vinterferien i januar, kom Borring til mig og sagde, at hans kone havde forladt ham. Det viste sig så, at det var anføreren Keller, der nu var sammen med hende. Det skabte alle mulige problemer i omklædningsrummet. Jeg sagde, at anføreren måtte gå - og Borring skulle blive, siger Todd og fortsætter:

- Jeg sagde til Keller, at jeg havde mistet al respekt for ham. Jeg flåede bindet af ham og sagde, at han aldrig ville spille for mig igen. De øvrige spillere var glade for min beslutning, men jeg var meget skuffet over, at jeg ikke fik støtte fra ledelsen. I sidste ende mistede vi to spillere, da Borring tog til Brøndby.

Ólafur Kristjánsson fortsætter trænerkarrieren i Randers. (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Efter 'kone-gate': Han afløser Todd i Randers Foto: Anita Graversen og Claus Bonnerup Sport Bag om kærligheds-dramaet: Sådan ramlede Borrings tilværelse

Foto: Anita Graversen Sport Far blev myrdet: Kellers dramatiske fortid

Superligaen Borring: Jeg blev klappet ud af omklædningsrummet

Stig Tøfting Efter Kone-gate: Sådan vandt Todd omklædningsrummet

91 kommentarer
Vis kommentarer