Dortmund-spiller googler sig til Randers-skifte

Randers FC får de kommende tre år gavn af midtbanespilleren Mohammed Mustafa Amini Castillo fra Australien

Mustafa Amini er klar i den lyseblå trøje. (Foto: Randers FC)
Mustafa Amini er klar i den lyseblå trøje. (Foto: Randers FC)

Superligaklubben Randers FC opruster på den centrale midtbane, hvor klubben har indgået en treårig aftale med den australske spiller Mohammed Mustafa Amini Castillo, der skifter fra den tyske storklub Borussia Dortmund.

Den 22-årige australier erkender, at han ikke havde den store viden om den kronjyske klub, inden han undersøgte den på internettet. Det skriver Randers FC i en pressemeddelelse.

- Jeg havde ikke det store kendskab til hverken dansk fodbold eller Randers FC, men efter at have googlet begge dele kan jeg se, at jeg er kommet til en ambitiøs klub med en stor rolle i Superligaen.

- Jeg har fået en flot modtagelse i klubben, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med at møde mine nye holdkammerater, træningen og de første kvalifikationskampe til Europa League, siger australieren, der går under kælenavnet Musti.

Sportschef Peter Christiansen fortæller, at det er en spiller, man har fulgt i fire år.

- Musti er et rigtigt stort talent og en spiller, vi har fulgt siden 2011, hvor vi fik øje på ham i forbindelse med scoutingen af en anden spiller. Uden at ville lægge for stort et pres på ham vil jeg sige, at jeg over tid forventer mig rigtigt meget af ham, siger han.

Australieren har under sin tid i Dortmund spillet for klubbens andethold, der spiller i Tysklands tredjebedste række.

Cheftræner Colin Todd glæder sig til at få råderet over midtbanespilleren, som ifølge ham er i spil til flere pladser.

- Han er en central midtbanespiller, der også kan spille andre roller på midtbanen, så han er en god og alsidig spiller. Han har masser af fodboldevner, ellers ville han ikke være havnet i en storklub som Borussia Dortmund, siger Colin Todd.

12 kommentarer
Vis kommentarer