Dumhed kostede stort: Sønderjyder ydmyger tophold

Marc Dal Hende scorede et pragtmål da Sønderjyske vandt klart i Randers

RANDERS (Ekstra Bladet): Værsgo FCK - det bliver en formalitet at forny abonnementet på mesterskabet.

Løvernes værste udfordrere i toppen, Randers FC, blev sat noget så eftertrykkeligt på plads i søndagens opgør mod Sønderjyske, der for alvor ved at komme i sølv-gear igen.

På udebane i Randers vandt Jakob Michelsens tropper en stensikker 4-0 sejr i et opgør, der i realiteten blev afgjort inden for ti skæbnesvangre minutter midt i første halvleg, hvor publikum fik en lynudgave af 'Skønheden og Udyret.'.

Først 'Skønheden' da Marc Dal Hende huggede Sønderjyske på 1-0 efter 20 minutter. Et drømmeangreb iscenesat af backen Marc Pedersen endte efter flotte kombinationer med, at Sønderjyske-backen kunne smække en aflevering ind foran mål,, hvor Marc Dal Hende på sublim vis flugtede kuglen op i målhjørnet.

1-0... og så var scenen sat for 'Udyret.' Randers FC's Nicolai Poulsen fik allerede minuttet efter scoringen en advarsel for et frispark. Og få minutter senere gik det helt galt, da den tidligere U21 landsholdsspiller savede Simon Kroon ned i et gennembrud.

Klokkeklart frispark - og advarsel. Og dermed skulle Randers FC jagte point i undertal.

Havde det ikke været nok af et mareridt for Randers FC indtil da, så blev elendigheden udstillet lige inden pausen, da Joni Kauko spillede en alt for nonchalant bold i egen bagkæde lige før pausen.

Mikael Uhre snuppede bolden og spillede Nicolaj Madsen fri til 2-0.

Derfra var det en ekspedistionssag for Sønderjyske. To scoringer efter hjørnespark fra Simon Kroon udnyttede først Marc Pedersen og Kees Luijckx til at gøre det til 4-0.

Marvin Pourié kom ind fra bænken i anden halvleg og var i et par omgange tæt på at reducere. Men alt i alt var det en kønsløs og viljeløs omgang fra hjemmeholdet.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.