Efter bittert pokalnederlag: Ikke et ord om Keller

Randers-træner Colin Todd ville ikke tale om sin tidligere kaptajn, der for anden kamp i træk var helt udenfor, da kronjyderne tabte pokaldrama i Parken

Randers-træner Colin Todd var stolt af sit hold efter pokalnederlaget til FCK, men Christian Keller ønskede englænderen ikke tale om (Foto: Ernst van Norde)
Randers-træner Colin Todd var stolt af sit hold efter pokalnederlaget til FCK, men Christian Keller ønskede englænderen ikke tale om (Foto: Ernst van Norde)

PARKEN (Ekstra Bladet): ’Keller på banen, vi vil ha’ Keller på banen’, sang FCK-tilhængere i 2. halvleg, men den tidligere Randers-kaptajn kom ikke på banen.

Han var slet ikke med sit hold i København, og træner Colin Todd ville efter pokalnederlaget ikke fortælle, hvornår Keller kommer på banen igen. Eller om det kommer til at ske!

- Jeg vil ikke tale om det nu. Vi er nødt til komme videre, men der vil altid være spørgsmålstegn, sagde Randers-træneren, der efter det meget omtalte trekantdrama mellem Christian Keller, Jonas Borring og Borrings eks-kone Kira, igen havde udeladt Keller af truppen af ’sportslige årsager’.

Se også: Drop og omstridt dom afgjorde pokalbrag i Parken

Randers FC har efter en uges tid i medieorkanen valgt at lukke i om sagen, men ifølge Todd gav hans spillere svar på tiltale på banen:

- Alles øjne var på os, og vi fik vist folk, hvad vi er i stand til. Vi har vist, at problemerne (uden for banen, red.) ikke har haft nogen indflydelse på vores præstation.

- Den var god, og som træner så jeg nok fra drengene i dag. Vi var mænd og fik vist os selv godt frem. Det var vigtigt. 

Randers – med eller uden Keller – møder søndag Viborg.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere