Efter chefens 'kone-gate'-sviner: Eks-træner går til modangreb

Colin Todd undrer sig over, at han skal svines til af sin gamle direktør i Randers FC

Colin Todd er oprigtig forbavset over, at han i dag bliver skydeskive for flere beskyldninger fra sin tidligere chef i Randers FC, Michael Gravgaard.

- Jeg troede, at det var fortid... 'water under the bridge,' siger Colin Todd, da han over telefonen bliver bedt om en reaktion på Randers FC-direktørens opsigtsvækkende opgør med Todd-æraen, som TipsBladet bringer mandag.

Ekstra Bladet har telefonisk oversat Michael Gravgaards udfald mod Colin Todd, og englænderen er mildest talt ikke imponeret.

- Jeg forstår slet ikke timingen af det her. Tingene går ikke ret godt for klubben lige nu. Syv nederlag i træk. Det er vist ikke lige det her, klubben har brug for, er Colin Todds umiddelbare reaktion.

Englænderen lytter tålmodigt til oversættelsen af Michael Gravgaards udlægning af virkeligheden, og han lader længe værdigheden præge sine svar. Men da Gravgaard retter fokus mod Colin Todds trænerstil, så bliver tonen skarp.

- Jamen, jeg gør da tingene på min facon. Men at folk nu vil bruge det til at svine mig til er altså uretfærdigt.

- Tingene var velorganiserede i min tid i Randers FC. Når folk havde lært noget, så gik vi videre med andre elementer i en fremadskridende proces. Trænings-passene var planlagt godt, og det er totalt ubegrundet at komme med den slags beskyldninger.

- Det er vel ret oplagt, at fire år i Randers FC ikke kunne lade sig gøre, uden af spillerne respekterede mit arbejde, og den måde jeg gjorde tingene på, siger Colin Todd og trækker sin hjerte-operation for tre år siden frem.

- Jeg var væk i seks kampe, hvor holdet ikke vandt.

- Jeg vendte tilbage mod AGF. En nøglekamp som vi vandt 1-0, og derfra vendte det. Det er ikke fordi folk ikke har haft muligheden for at bevise, at jeg kunne undværes.

- Så det er rendyrket dumhed, Gravgaard, men jeg vil ikke ind i en kamp, hvor det handler om at svine hinanden til.

- Jeg ønsker kun det bedste for klubben. Den har brug for det oven på syv nederlag i træk... folk plejede at kritisere mig, hvis vi tabte tre i træk, konstaterer Colin Todd.

Randers FC - 6. mar. 2017 - kl. 14:59 Gravgaard bryder tavsheden i kone-gate: Har mistet meget respekt for Colin

Se også: Trist Pourie: 'Det er KUN min skyld'

Se også: Randers-boss: Jeg får sparket inden træneren

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen