Efter 'kone-gate': Han afløser Todd i Randers

Det bliver Ólafur Kristjánsson, der overtager det varme sæde i Randers FC

En gammel superliga-kending fortsætter i rollen som cheftræner i Randers FC.

Når Colin Todd efter søndagens hjemmekamp mod Esbjerg takker af efter sit andet ophold i Randers FC, bliver det en islænding, der skal føre kronjyderne mod nye successer.

Randers-stopper: Todd-afsked giver os motivation

Mandag meddeler klubben således, at det bliver islændingen Ólafur Kristjánsson, der senest har været i FC Nordsjælland, der styrer fløjten, når spillerne mødes til første træning efter sommerferien 20. juni.

Kristjánsson har skrevet under på en toårig kontrakt.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme på banerne igen og træne en dansk klub. At det så bliver Randers FC, gør ikke glæden mindre. Jeg har altid haft stor respekt for det arbejde, der i mange år er blevet gjort i klubben, og jeg glæder mig til at skulle videreføre det, der allerede er blevet bygget op, siger han i en pressemeddelelse.

Se FCM snyde Randers i overtiden:

Sportschef Ole Nielsen forklarer, hvorfor valget faldt på den tidligere AGF-spiller og islandske landsholdsspiller.

- Ólafur har de egenskaber og kvaliteter, som vi har ledt efter i en cheftræner. Han er en faglig kompetent træner, som viste, at han kan skabe tophold, da han gjorde Breidablik til islandske mestre. Som FCN-træner fik han skabt et ungt, spændende og attraktivt Superliga-hold. Og så har han masser af erfaring som spiller, ikke mindst i dansk fodbold, hvilket har givet ham en god ballast som træner. Så han har et stort kendskab til Alka Superligaen, og vi er overbevist om, at han er den rette træner, der skal videreføre og videreudvikle det gode fundament, der er blevet lagt i Randers FC, udtaler Ole Nielsen.


Bag om kærligheds-dramaet: Sådan ramlede Borrings tilværelse
 

Colin Todd har fejret stor succes i Randers FC, men kom på kant med ledelsen og sportschef Michael Gravgaard, da han tog stilling mod Christian Keller i den såkaldte 'kone-gate', hvor der opstod en voldsom konflikt mellem Keller og Jonas Borring, fordi førstnævnte indledte et forhold til Borrings eks-kone.

Et forhold, der både splittede truppen og betød, at Borring meddelte, at han ikke ville spille sammen med Christian Keller.

Colin Todd meddelte siden, at han ikke ønskede at benytte Keller, og det blev begyndelsen til enden for den rutinerede brite.

Jonas Borring er siden skiftet til Brøndby.

Sindssygt FCM-comeback holder sølvhåbet i live

Brøndby, FCM og AGF lurer på Randers-profil

Se alle målene fra Randers ' sejr i Viborg: