Efter trekantsdrama: Nu er han færdig i Randers

Randers FC må vinke farvel til Jonas Borring, der har valgt at stoppe i klubben

Hør om sagen her

Jonas Borring er færdig i Randers FC. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Kantspilleren har været på orlov, siden det kom frem, at hans fraseparerede kone havde valgt at indlede et forhold med klubkammerat Christian Keller. Borring gjorde det hurtigt klart, at han på ingen måde vil indgå i en trup sammen med Keller igen - og spørgsmålet var derfor, hvem af de to, der ville forlade klubben.

Det er det nu kommet en løsning på, efter Borring og Randers FC har valgt at afbryde samarbejdet.

- Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt. Randers FC er en klub, der har betydet meget for mig, og det bliver virkelig svært at forlade de fans, som har givet mig så meget støtte og været en stor del af min succes, siger Jonas Borring til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Randers FC vil altid have en speciel plads i mit hjerte sammen med mine holdkammerater og alle i og omkring klubben. Jeg har modtaget så meget sympati og forståelse gennem den seneste tid, og den vil aldrig blive glemt. Jeg skal nu ud på et nyt eventyr med fodbolden og takker endnu en gang for jeres støtte og forståelse. Ud over dette har jeg ikke for nærværende mere at tilføje.

Administrerende direktør Michael Gravgaard havde gerne set at Borring var forsat i klubben, men har er også forståelig over for beslutningen.

- Vi er nu kommet frem til en aftale, der omstændighederne taget i betragtning er den eneste forsvarlige, når man tager de mange hensyn af økonomisk, juridisk og ikke mindst personlig karakter i betragtning. Jeg havde selvfølgelig allermest håbet at se Jonas Borring tilbage i truppen, men da dette havde svære udsigter, var der reelt kun dette ene alternativ tilbage, siger Michael Gravgaard.

Jonas Borring nåede at spille 88 kampe og scorede 16 gange for Randers FC.

 

Overblik i konesagen: Skandalen dag for dag

9. marts
Randers FC meddeler, at Jonas Borring af personlige årsager har fået fri på ubestemt tid.

11. marts
Jonas Borring fortæller til Ekstra Bladet, at "personlige årsager" dækker over, at holdkammerat og anfører i Randers - Christian Keller - har indledt et forhold til Borrings kone, som Borring stadig bor sammen med, selv om parret er ved at blive skilt.

Randers FC tager anførerbindet fra Christian Keller som følge af sagen. Mads Fenger udpeges som ny anfører.

Randers bekræfter, at klubben kort før sagens opblussen har forlænget kontrakten med Jonas Borring.

12. marts
Jonas Borring slår overfor flere medier fast, at han ikke vil spille på hold med Keller igen.

Randers FC-direktør Michael Gravgaard slår fast, at klubben ikke kan fyre Christian Keller på baggrund af sagen.

Christian Keller siger til BT, at han ikke kan se nogen grund til, at han skal forlade Randers.

13. marts
Randers FC taber til Brøndby uden hverken Keller eller Borring i truppen. Træner Colin Todd vrager Keller til kampen og henviser til, at spillertruppen aktuelt ikke har respekt for Keller.

Direktør Michael Gravgaard håber, at dialog kan skabe en løsning. Sagen kræver tid, slår han fast.

Alexander Fischer fortæller, at han og de øvrige spillere har haft et møde om sagen, og han slår fast, at spillertruppen overvejende sympatiserer med Borring i sagen.

16. marts
Randers ryger ud af pokalturneringen efter en tæt kamp mod FCK - igen uden Borring og Keller. Borring har stadig orlov, og Keller er igen valgt fra af træner Colin Todd.

18. marts
Christian Keller siger til BT, at han kun vil spille fodbold i Randers. Når og hvis han stopper i Randers, er karrieren slut.

20. marts
Randers spiller tredje kamp i træk uden Borring og Keller som følge af sagen. Keller er igen fravalgt, Randers taber hjemme til Viborg. Randers-spiller Mads Agesen siger efterfølgende, at han håber, der snart findes en løsning, idet holdet godt kunne bruge begge spillere - eller i det mindste én af dem - på banen.

23. marts
Randers FC meddeler, at klubben er blevet enig med Jonas Borring om at ophæve kontrakten. Direktør Michael Gravgaard lader forstå, at der reelt ikke var et alternativ, selv om han gerne havde set Borring tilbage i truppen.

414 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere