Endelig! Stor svensker slog til for Randers

Mikael Boman kom for første gang på scoringslisten for Randers

Mikael Boman (th.) kom på scoringslisten for Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mikael Boman (th.) kom på scoringslisten for Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

RANDERS (Ekstra Bladet): To hold, der kun har kosmetiske ting at spille for i dyst på et atmosfære-forladt stadion. Det er en cocktail, der sjældent udløser den helt store underholdning.

1-1-kampen mellem Randers og OB var ingen undtagelse i den retning. Fastslås skal dog, at der efter en kønsløs 1. halvleg kom mere sjæl ind i tingene i 2. halvleg, hvor Randers måske også fik en vigtig sidegevinst med henblik på de kommende play-off-kampe for at undgå nedrykning.

Den store svenske angriber Mikael Boman, der ikke har ført sig frem som en succes siden han blev hentet i vinterpausen, fik nemlig scoret sit første mål i den lyseblå trøje, da han et kvarter efter pausen rykkede sig fri af en alt for passiv Marco Lund inde i feltet og sendte bolden i nettet til 1-0-føring.

Glæden over det holdt dog kun i et par minutter for ham og i Randers. Så koksede det i forsvaret – og det udnyttede Nicklas Helenius til at udligne.

De beskedne opmuntringer man blev vidne til før pausen, stod der OB på.

Hjemmeholdet skabte intet – absolut intet i det fremadrettede spil, mens fynboerne trods alt kom frem til et par afslutninger af rimelig klasse.

Største tilbud tilfaldt Casper Nielsen, der blev spillet fri inde i feltet, men Hannes Halldorsson i Randers-målet fik med en flot redning vippet hans afslutning til hjørnespark.

Siden fyrede Nielsen et fornuftigt langskud af sted, mens Anders K. Jacobsen manglede skarphed, da han kort før pausen pludselig stod fri tæt under mål. Men han studsede sin afslutning – over målet.

Første gang hjemmeholdet kom frem til noget, der havde skær af angrebsmæssig kvalitet var tre minutter efter pausen. Allerede burde Boman være noteret for sit første Randers-mål.

Kevin Conboy smækkede et knaldhårdt indæg i feltet, perfekt serveret til hovedet på fremadstormende svensker, men han fik af uforklarlige grunde ikke ram på bolden med sin pandebrask.

Generelt viste Randers langt mere af det, der skal til for at overleve som Superliga-klub i de sidste 45 minutter. Her så man også Saba Lobzhanidze i vigør, da han otte minutter før tid tvang Sten Michael Grytebust i OB-målet til at levere en kanon-redning.

Forinden var OB dog også tæt på et sejrsmål. Men unge Julius Eskesen kom i to tilfælde - hvor han begge gange var spillet fri af Nicklas Helenius - til kort direkte duel med velspillende Hannes Halldorsson.

Se også: Er der rødt kort her? Spillerne er rygende uenige

Se også: Super-stime stoppet: AGF pløjet ned

 

 

1 af 11 Randers FC's Erik Marxen ærgrer sig i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
2 af 11 OB's Nicklas Helenius (tv) har udlignet til 1-1 i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
3 af 11 OB's Nicklas Helenius udligner til 1-1 i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
4 af 11 Randers FC's Mikael Boman har scoret til 1-0 i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
5 af 11 Randers FC's Mikael Boman scorer til 1-0 i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
6 af 11 OB's cheftræner træner Kent Nielsen i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
7 af 11 Randers FC's træner Rasmus Bertelsen i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
8 af 11 Randers FC's Frederik Lauenborg mod OB's Nicklas Helenius i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
9 af 11 OB's Marco Lund og Jeppe Tverskov i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
10 af 11 Randers FC's Mikael Boman i Alka Superliga gruppespilskampen mellem Randers FC og OB på Bionutria Park i Randers, 18. april 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
11 af 11 Mikael Boman (th.) kom på scoringslisten for Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
6 kommentarer
Vis kommentarer