Fantastiske Kadrii smadrede OB

Bashkim Kadrii stod for et hattrick mod sin tidligere klub i en sjælden Randers-sejr

RANDERS (Ekstra Bladet): Tre kanonmål af en super-spillende Bashkim Kadrii var den vejviser der skaffede Randers forårets første sejr og en tiltrængt opmuntring før nedrygnings-dramaet for alvor begynder.

Samtidig var det dynamit, der smadrede Kadrii´s tidligere klub OB, som med 4-1-nederlaget ikke evnede at hante den sejr, der var første betingelse, der skulle opfyldes for at få opfyldt det spinkle håb om at komme i medaljespillet.

Sådan så det ellers ikke ud i 1. halvleg.

Her stod der OB på stort set det hele – og fynboerne kom da også helt fortjent foran 1-0 på en scoring af Casper Nielsen syv minutter før pausen.

Randers måtte spille uden den karantæneramte anfører Mads Agesen, ligesom målmand Haldor Haldorsson måtte sidde over på grund af problemer med et trælår fra seneste kamp.

Han blev afløst af Frederik Due, der flere gange i 1. halvleg viste gode takter. Og han forhindrede OB i at komme foran fem minutter før Casper Nielsen slog til med sin 1-0-scoring.

Her fik Nicklas Helenius en glimrende hovedstøds-mulighed tæt under mål, men Due placerede sig rigtigt og fik reddet med en refleks.

Bedste Randers-mulighed i en halvleg, der altså var totalt domineret af gæsterne tilfaldt Bashkim Kadrii – hvem ellers!

På en tilfældig chance, fik han frit løb fra midten, men endte i dette tilfælde at bruge sit gyldne venstreben til at hamre bolden milevidt over OB-målet fra kanten af straffesparkfeltet.

Men siden var det altså ladet med præcis dynamit.

Kampen blev vendt totalt på hovedet fra 2. halvlegs. OB gik fuldstændig i stå – og Randers begyndte at spille.

Det gav altså bonus.

Allerede efter 10 minutter gav Kadrii et varsel om, at der var noget stort på vej. Han fyrede af fra 20 meter, men med en en-arms-parade, fik Sten Michael Grytebust klaret dette flotte forsøg. Men han var altså chanceløs de næste to gange Kadrii slog til, ligesom han var det, da Saba Lobzhanidze sluttede festen.

Status før slutspillet: Så stærkt står dit hold

Superstjernes totale mareridt: Slås for børnene og risikerer fængsel

48 utrolige timer: Sådan blev Lyngby mirakuløst reddet