Fodboldboss var landsholdsspiller: Nu spiller han i Serie 2

Michael Gravgaard snører støvlerne i Serie 2-klubben Randers Freja

Gravgaard fik debut under Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)
Gravgaard fik debut under Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)

Han har spillet 18 landskampe for Danmark, repræsenteret Viborg, FC København, Nantes og Hamburger SV i sin karriere. Spillet på store stadions rundt omkring i Europa, og efter sin aktive karriere har han først været sportsvært på Canal 9, inden han nu i dag er blevet direktør for Superliga-klubben Randers FC.

Men den brølstærke midterforsvarer har ikke droppet spillet på banen helt. Gravgaard, der sammen med sin tidligere FCK-holdkammerat Brede Hangeland blev kaldt 'Copenhagen Air Force' på grund af deres evner i hovedspillet, snører fortsat støvlerne. Dog på et noget lavere plan. Han optræder nemlig nu for Serie 2-klubben Randers Freja.

Colin Todd har mistet meget respekt for Christian Keller efter skandale-sagen med Jonas Borring og hans eks-kone. (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Uroen ulmer i Randers: Todd og ledelse uenige om Keller

Her er det igen blevet til 2 x 45 minutters spilletid for veteranen, som stoppede sin karriere for syv år siden.

- Det er blevet til lidt for få løbeture, og jeg tror nærmest ikke, jeg har spillet to gange femogfyrre, siden jeg var i HSV, så det var ret hårdt, lyder det grinende fra Randers FC-direktøren overfor DBUjylland.dk.

Gravgaard blev lokket til klubben af en tidligere holdkammerat.

Se også: Fodboldstjerne gennem økonomisk stormvejr

- Jeg har tidligere spillet sammen med træneren, og han ville gerne have mig med. Bl.a. fordi, der er mange unge på holdet, som godt kunne bruge en styrmand nede bagi, som kan stå og råbe lidt af dem, lyder det fra den tidligere landsholdsprofil.

Alderen kan han dog ikke løbe fra, og med sine 38 år kan han godt føle sig gammel sammenlignet med holdkammeraterne.

- Ham, der spiller højre back, er kun 16-17 år gammel, og sidst vi var ude og spille, fandt jeg ud af, at jeg har arbejdet sammen med hans far. Så får man lige den der 'shit jeg er gammel'-fornemmelse, lyder det grinende fra Michael Gravgaard.

Gravgaard har været direktør i Randers FC siden januar i år og har igennem foråret haft rigeligt at se til med den problematiske Keller/Borring-affære, som har fyldt meget i medierne gennem hele forårssæsonen.

Her forklarer Gravgaard om Randers' syn på kæreste-sagen

30 kommentarer
Vis kommentarer