Annonce:
Annonce:

Forelsket i fræk kant: Randers henter målfarlig profil

Torsdag aften kunne Randers FC præsentere 22-årige Saba Lobjanidze som ny spiller i klubben

Michael Gravgaard og Randers har hentet Saba Lobjanidze til klubben. Foto: Ernst van Norde
Michael Gravgaard og Randers har hentet Saba Lobjanidze til klubben. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Der er under en måned til at Superligaen starter igen, og rundt om i klubberne er man i fuld gang med at forberede den nye sæson.

Det samme er tilfældet i Randers FC, hvor man torsdag aften kunne præsentere en ny 22-årige kantspiller: Georgieren Saba Lobjanidze. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Lobjanidze kommer til klubben på en fri transfer og underskriver en 3-årig kontrakt efter at have spillet i den mest vindende georgiske klub Dinamo Tbilis. Randers FC-direktør, Michael Gravgaard, er forståeligt nok glad for at have fået transferen i hus, og fortæller følgende om sin nye spiller:

- Det er en fyr, der har fart, mål i støvlerne, og ikke mindst en frækhed, der er helt usædvanlig for en spiller på hans alder. Det blev vi helt forelskede i, fortæller han til Randers Amtavis.

Annonce:

Og der er noget om snakken. I efteråret 2016 lavede kantspilleren 8 mål i 12 kampe i den bedste georgiske række, og da han i dette forår blev udlejet til Chikura, der spiller i samme række, scorede han 10 mål i 11 kampe. Spørgsmålet er nu, hvorvidtSaba Lobjanidze kan tage målformen med til Danmark. Selv er han fortrøstningsfuld:

- Jeg glæder mig til at tage springet til den danske liga, som jeg har hørt meget positivt om. Det er et virkelig godt næste skridt for mig, så jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Randers FC starter deres Superliga-sæson, når de den 15. juli møder SønderyskE på udebane

Gravgaard om Superliga-kritik: Det er fuldstændig vanvittigt

Målmandskabalen ruller: FCM-profil på vej væk

Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: