Frosset ud af holdkammeraterne: Keller smidt ud af Randers' trup

Christian Keller er smidt ud af Randers' trup mod Brøndby. Holdkammeraterne vil ikke spille med manden, der løb med Jonas Borrings kone

Christian Keller er helt ude i kulden i Randers. (Foto: Anita Graversen)
Christian Keller er helt ude i kulden i Randers. (Foto: Anita Graversen)

Det er ikke ulovligt, men det er til gengæld en rigtig dårlig idé at danne par med en holdkammerats kone, mens parret stadig ligger i seperation.

Først mistede Christian Keller anførerbindet, da det kom frem, at han danner par med Randers-kollegaen Jonas Borrings kone, mens ægteparret, der er forældre til to børn, er i gang med at blevet skilt.

Og nu er også spilletiden røget for Keller, der ifølge Canal 9's oplysninger ikke er med i den Randers-trup, som senere søndag møder Brøndby. EN oplysning, der bekræftes på klubbens hjemmeside.

Se også: Riddersholm ville ikke skåne 'konetyv'

Den tidligere kaptajn har nemlig sat holdkammeraternes tillid over styr, erfarer tv-stationen.

Således skal ikke færre end fem kolleger lørdag have banket på cheftræner Colin Todds dør for at meddele, at de ikke ønskede at spille sammen med den udstødte Cristian Keller.

Dermed synes fremtiden for Keller mere end usikker i Randers.

Jan Bech Andersen har gjort sig selv mere uundværlig end nogensinde før, for nu er han igen den eneste person, der vil poste penge i Brøndby, mener ekspert (Foto: Jens Dresling) Superligaen - 13. mar. 2016 - kl. 08:07 Skandalerne i Superligaen: Her er konsekvenserne for Brøndby og Randers

Her ønskede man i første omgang kun at fratage ham anførerbindet, men den restriktion har altså ikke været nok til at formilde holdkammeraterne, der har nedlagt veto mod Keller på holdkortet.

Jonas Borring holder i øjeblikket pause fra jobbet for at slikke sårene efter bruddet med sin hustru. Han har meddelt, at han ikke vil spille sammen med Christian Keller igen.

Randers indtager sjettepladsen i Superligaen, en plads efter søndagens modstander, Brøndby.

Du kan følge den kamp live på ekstrabladet.dk.

Ekstra Bladet følger sagen om Jonas Borring og Christian Keller.

Sådanne billeder ser vi næppe flere af, efter omklædningsrummet i Randers er splittet. (Foto: Jens Dresling) Allan Olsen - 12. mar. 2016 - kl. 13:53 Grotesk håndtering af Randers-skandale

Jonas Borring kalder det for en dolk i ryggen, at Christian Keller er sammen med hans ekskone. (Foto: Polfoto) Kendte En dolk i ryggen: Når kollegaen scorer eks’en

Hør Christian Keller udtale sig om sagen her. (Video: Anita Graversen)

Her kan du også få Borring-vennen Alexanders Fischers udlægning af sagen (Video: Anita Graversen)

Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere